alınır bende eskiden slim vardı 1600 e almıştım sonra 2400 e 2. el sattım piyasası iyi ya birebir satıyorsun yada düşük bir kar ile yatıp kol ile yattığın yerden oynamak pc ile oynamaktan çok farklı bir zevk veriyorHayatım boyunca hep PC oyunları oynadım konsol için sadece kafeler var ama korona yüzünden endişe ediyorum hala alınır mı??
Bu saatten sonra alacaksan Pro almaya bak.Hayatım boyunca hep PC oyunları oynadım konsol için sadece kafeler var ama korona yüzünden endişe ediyorum hala alınır mı??
Ama sadece exc oyunlarını deneyimlemek için alıyorsan slim yeterli olurBu saatten sonra alacaksan Pro almaya bak.
Tam bilmiyorum sadece konsol oyunlarını konsoldan oynama merakımı gidermek için düşünüyorum ama zaten şimdi değil yeni pc yi topladıktan sonra alırım o gün ne olursa durumum ona göre bakarım.Hangi oyunlar için almayı düşünüyorsun ?
Merak gidermek için alın.Tam bilmiyorum sadece konsol oyunlarını konsoldan oynama merakımı gidermek için düşünüyorum ama zaten şimdi değil yeni PC yi topladıktan sonra alırım o gün ne olursa durumum ona göre bakarım.
Slim cihazda da gayet stabil bir şekilde 30'a yakın fps çalışıyor. Evet ara sıra 30'dan aşağı düşüyor, 20-24 gibi ama 15 olmuyor.rdr2 1080p 15fps