Neler Yeni

PS 4 SLİM iyi bir konsol mu ?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Yok hocam Slim'de kırılır ama ben performans açısından demiştim.
Hocam normal kasa kırık ps4 alın çünkü kırık alınca rdr2 gibi güzel oyunları da oynayacaksınız ps4 slim artık ne derece performans veriyor o konuda pek bi fikrim yok.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam normal kasa kırık ps4 alın çünkü kırık alınca rdr2 gibi güzel oyunları da oynayacaksınız ps4 slim artık ne derece performans veriyor o konuda pek bi fikrim yok.
Normal kasadan kastınız FAT kasa mı ? Eğer oysa Slim kasa FAT kasadan daha iyi değil mi ? Yanlışım varsa kusura bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum malesef :(
Hocam yani şunu sormak istiyorum PS 4 Slim günümüz oyunlarında üzer mi ? Hani bir de 30 FPS muhabbeti var ya o nedir peki ?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Normal kasadan kastınız FAT kasa mı ? Eğer oysa Slim kasa FAT kasadan daha iyi değil mi ? Yanlışım varsa kusura bakmayın.
Aynen hocam orda karışıklık olmuş hem boyut hem ağırlık olarak ve Bluetooth bakımından slim daha kullanışlı performans farkları yok diye biliyorum ben yani üstünlük gibi bişey yok.
Şahsi fikrim : Alacaksanız temiz 2.el kırık alın. Slim kasa alın.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sağ olun hocam.
Aynen hocam orda karışıklık olmuş hem boyut hem ağırlık olarak ve Bluetooth bakımından slim daha kullanışlı performans farkları yok diye biliyorum ben yani üstünlük gibi bişey yok.
Şahsi fikrim : Alacaksanız temiz 2.el kırık alın. Slim kasa alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,601
Üyeler
163,854
Son üye
adenpp2
Top Bottom