Al bence. PS Plus Collection ile zaten ilk etapta oyun sıkıntın olmaz. Sonrasında da indirim kovalayıp oyunları birkaç yıl geriden takip edip falan kullanırsın.PS 5 alabilirim sizce alayım mı ? oyun fiyatları düşer mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatlar düşer mi yani ?
bi tane oyunla beraber alıcamAl bence. PS Plus Collection ile zaten ilk etapta oyun sıkıntın olmaz. Sonrasında da indirim kovalayıp oyunları birkaç yıl geriden takip edip falan kullanırsın.
Alınır o fiyata alacağın pc den çok daha iyi dirPS 5 alabilirim sizce alayım mı ? oyun fiyatları düşer mi ?
fiyatlar düşer mi yani ?
PS Plus alınca üyelik boyunca Collection ile 20 tane güzel oyuna erişimin olacak onu biliyorsundur herhalde. Onun dışında da yavaş yavaş oyun alırsın.bi tane oyunla beraber alıcam
4k yok.Şuan en iyi oyun konsolu. Eğer evde 4k tv varsa çok keyifli olur.
oyunlar ne ?PS Plus alınca üyelik boyunca Collection ile 20 tane güzel oyuna erişimin olacak onu biliyorsundur herhalde. Onun dışında da yavaş yavaş oyun alırsın.
Diskli al oyunları takasla oynarsın en kötü ps 4 oyunlarını destekliyor bireazx onlarla idare edersin.PS 5 alabilirim sizce alayım mı ? oyun fiyatları düşer mi ?
fiyatlar düşer mi yani ?
Siteden alıntı:4k yok.
oyunlar ne ?
Kredi kartım nerde benim ?Siteden alıntı:
From Worldwide Studios:
From our third-party publishers and developers:
- Bloodborne
- Days Gone
- Detroit: Become Human
- God of War
- Infamous Second Son
- Ratchet and Clank
- The Last Guardian
- The Last of Us Remastered
- Until Dawn
- Uncharted 4: A Thief’s End
- Batman: Arkham Knight
- Battlefield 1
- Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition
- Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
- Fallout 4
- Final Fantasy XV Royal Edition
- Monster Hunter: World
- Mortal Kombat X
- Persona 5
- Resident Evil 7 biohazard
hocam bi oyuna ayırabilceğim para max 200ps5 yükseltme oyunlari alabilirsin onlar uygun fiyata ps storeda indirimli oyunlar olucak ps5 oyunlar dahil avengers mortal Kombat 11 ultimate sürümü 100 küsüre düşüyor
500 dolar mı nehollandadan ps5 almayı düşünüyorum hollandadan sizce almalımıyım ve fiyatı ne kadar