1080p de slim rahat oynatiyor 4k 60 fps de oynatiyor ama 4k 144hz de oynatmaz pro alabiliyorsan almak mantikli ama cok butceyi zorluyorsa slim de yeterHocam bende bir şey sormak istiyorum. Genel olarak 1080p monitörümden oynayacağım ama arada 4k qled 144hz tv var 55inç arada ondanda fc26 veya tlou gibi oyunlar oynarım. Slimmi alayım yoksa bütçe zorlayıp proyamı denesem
1 sene PS5 Slim kullandım şu anda PS5 Pro'ya geçtim. Slim yazın 45 derece sıcaklıkta bile ısındığını çok hissetirmedi fan sesi de çok farkedilmiyor. Aynı şekilde Pro da öyle. Isınıyor falan diyen tamamen kolpa sıkıyordur yani.
şöyle bi video var yeni seri için. verdiği bilgiler ne kadar doğru bilmiyorum
Aynen oyle katikiyorum1 sene PS5 Slim kullandım şu anda PS5 Pro'ya geçtim. Slim yazın 45 derece sıcaklıkta bile ısındığını çok hissetirmedi fan sesi de çok farkedilmiyor. Aynı şekilde Pro da öyle. Isınıyor falan diyen tamamen kolpa sıkıyordur yani.
hocam peki ekstra ssd takmak istersek 2. yuva varmı yoksa üstündekini çıkartıp yenisinimi takmak lazım1 tb versiyonda zaten 800 küsür kullanilabilir alan oluyor
825 alınca 660 gb alan olacak bulabiliyorsan eski seri al bence
Boştahocam peki ekstra ssd takmak istersek 2. yuva varmı yoksa üstündekini çıkartıp yenisinimi takmak lazım
hocam slimden proya geçtiğinizde aşırı fark oldumu bende ps5 alacağım ama pro için bütçe zorlasammı bilemedim1 sene PS5 Slim kullandım şu anda PS5 Pro'ya geçtim. Slim yazın 45 derece sıcaklıkta bile ısındığını çok hissetirmedi fan sesi de çok farkedilmiyor. Aynı şekilde Pro da öyle. Isınıyor falan diyen tamamen kolpa sıkıyordur yani.
nereden alıyosunuz hocam amazonmuyeni seriyi alıyorum ozaman
evet amazonhocam slimden proya geçtiğinizde aşırı fark oldumu bende ps5 alacağım ama pro için bütçe zorlasammı bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nereden alıyosunuz hocam amazonmu
bende amazondan alacağım zitek bilişim satıyor 24.500 tek kol cf 2116-2118evet amazon
yok bu ay içindeverdinmi hocam sipariş