Ps 5 slim 825gb yeni seri ( CFI-2116 )

Sanırım dış plastiği parlaktan mata geçmişti bir de

Hocam bende bir şey sormak istiyorum. Genel olarak 1080p monitörümden oynayacağım ama arada 4k qled 144hz tv var 55inç arada ondanda fc26 veya tlou gibi oyunlar oynarım. Slimmi alayım yoksa bütçe zorlayıp proyamı denesem
1080p de slim rahat oynatiyor 4k 60 fps de oynatiyor ama 4k 144hz de oynatmaz pro alabiliyorsan almak mantikli ama cok butceyi zorluyorsa slim de yeter

1 sene PS5 Slim kullandım şu anda PS5 Pro'ya geçtim. Slim yazın 45 derece sıcaklıkta bile ısındığını çok hissetirmedi fan sesi de çok farkedilmiyor. Aynı şekilde Pro da öyle. Isınıyor falan diyen tamamen kolpa sıkıyordur yani.
Aynen oyle katikiyorum

1 tb versiyonda zaten 800 küsür kullanilabilir alan oluyor

825 alınca 660 gb alan olacak bulabiliyorsan eski seri al bence

1 tb versiyonda zaten 800 küsür kullanilabilir alan oluyor

825 alınca 660 gb alan olacak bulabiliyorsan eski seri al bence
hocam peki ekstra ssd takmak istersek 2. yuva varmı yoksa üstündekini çıkartıp yenisinimi takmak lazım

hocam peki ekstra ssd takmak istersek 2. yuva varmı yoksa üstündekini çıkartıp yenisinimi takmak lazım
Boşta
bir ssd yuvasi var icindekini cikartmak diye bir sey yok

1 sene PS5 Slim kullandım şu anda PS5 Pro'ya geçtim. Slim yazın 45 derece sıcaklıkta bile ısındığını çok hissetirmedi fan sesi de çok farkedilmiyor. Aynı şekilde Pro da öyle. Isınıyor falan diyen tamamen kolpa sıkıyordur yani.
hocam slimden proya geçtiğinizde aşırı fark oldumu bende ps5 alacağım ama pro için bütçe zorlasammı bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeni seriyi alıyorum ozaman
nereden alıyosunuz hocam amazonmu

hocam slimden proya geçtiğinizde aşırı fark oldumu bende ps5 alacağım ama pro için bütçe zorlasammı bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nereden alıyosunuz hocam amazonmu
evet amazon

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,885
Üyeler
184,243
Son üye