PS 5 yurtdışından alınır mı, ne yapmalıyım?

garanti işini gözünüzde cok büyütüyorsunuz teknoloji şans işi türkiyede bile olsa tam garantili bir item değil ps5 , olsa bile donanımsal sıkıntı da zaten ücrete tabi olacak yazılımsal sıkıntı zaten bir şekilde çözülüyor yani yurtdışı almak cok mantıklı al orda dene oluyorsa al gel, baktın aldığın gibi bozuk iade verirsin zaten.
Orda denemek gibi bir imkanım olmaz çünkü kendim gidip almayacağım bir tanıdığımdan istedim. Alırsam düşük ihtimalle bozuk çıksa elimde patlar. Bu risk alınır mı onu düşünüyorum.

Orda denemek gibi bir imkanım olmaz çünkü kendim gidip almayacağım bir tanıdığımdan istedim. Alırsam düşük ihtimalle bozuk çıksa elimde patlar. Bu risk alınır mı onu düşünüyorum.
risk olmadan kazanc olmaz ben olsam alırım seni bilemem

1-2 ay içinde İspanya mediamarkttan PS 5 alma jmkanım var, ama garantisi türkiyede geçerli değil. Bir sorun olursa elimde patlayacak. Ama Türkiyeden bilkom garantili alırsam en ucuz modeller 30kdan başlıyor, ordan alırsam 20k civarı tutacak neredeyse yarısı yani. Bu risk alınır mı? 30klara çıkamam çıkarsam da beni zorlar.
ps nin trden çekildiği zaman almıştım garantisi yok sıkıntı olmadı 3 senedir

Geri