Neler Yeni

PS Cafe Açıyorum , uyguna Koltuk ve TV önerisi yapın

B.K.

80+
Reaksiyon skoru
2
PS cafe/oyun salonu açmayı düşünüyorum. Sadece PS5 olacak.. Uygun fiyata kalitesi çok kötü olmayan f/p tv ve koltuk önerilerinizi bekliyorum.
NOT: daha önce bu işi yapmış olanlar başka konularda da fikir belirtip yol gösterebilirler, cihazları ikinci el bulma ve yazılım konularında zorluk çekiyorum .

hocam koltuklar ortalama 10K'dan başlıyor, kaç masalı bir salon olacaktı?
ya da şöyle tekli koltuklar mevcut;
tek kötü yanı sallanır olması.
Hocam bu tarz koltuklar ps cafe tarzı yerlerde sağlıklı olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve ayrıca tekli olmasıda ekstra sıkıntı genellikle tekli koltuk tercih etmiyoruz ek olarak tercih ediyoruz

Hocam bu tarz koltuklar ps cafe tarzı yerlerde sağlıklı olmuyor.
benim eski gittiğim PS cafedeki koltukları aradım da bulamadım. ahşaptı ve arkası yaylı gibiydi.

benim eski gittiğim PS cafedeki koltukları aradım da bulamadım. ahşaptı ve arkası yaylı gibiydi.
1734824529444.png

görsel bu ama ürünün adını bulamıyorum.

şöyle ikili 14k şeklinde var.

PS cafe/oyun salonu açmayı düşünüyorum. Sadece PS5 olacak.. Uygun fiyata kalitesi çok kötü olmayan f/p tv ve koltuk önerilerinizi bekliyorum.
NOT: daha önce bu işi yapmış olanlar başka konularda da fikir belirtip yol gösterebilirler, cihazları ikinci el bulma ve yazılım konularında zorluk çekiyorum .
Hocam hayırlı olsun. Benim merak ettiğim kafeye alacağınız ps ler vergisiz olabiliyor mu (kaçak) , yazıcıoğlu doğubank gibi yerlerden aldanız oluyor mu yoksa size ayrı bir denetimi oluyor mu ? Bir de psn plus hesabı alacaksanız eğer toplu aldığınız için indirim gibi bir durum var mı?

Alıntıyı görüntüle
görsel bu ama ürünün adını bulamıyorum.

şöyle ikili 14k şeklinde var.
İKEA POANG

Geri