Neler Yeni

PS Cafe Açıyorum , uyguna Koltuk ve TV önerisi yapın

B.K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Baran K
PS cafe/oyun salonu açmayı düşünüyorum. Sadece PS5 olacak.. Uygun fiyata kalitesi çok kötü olmayan f/p tv ve koltuk önerilerinizi bekliyorum.
NOT: daha önce bu işi yapmış olanlar başka konularda da fikir belirtip yol gösterebilirler, cihazları ikinci el bulma ve yazılım konularında zorluk çekiyorum .

Whisky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mert
Discord
Whisky#1111
hocam koltuklar ortalama 10K'dan başlıyor, kaç masalı bir salon olacaktı?
ya da şöyle tekli koltuklar mevcut;
tek kötü yanı sallanır olması.
Hocam bu tarz koltuklar ps cafe tarzı yerlerde sağlıklı olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ayrıca tekli olmasıda ekstra sıkıntı genellikle tekli koltuk tercih etmiyoruz ek olarak tercih ediyoruz

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam bu tarz koltuklar ps cafe tarzı yerlerde sağlıklı olmuyor.
benim eski gittiğim PS cafedeki koltukları aradım da bulamadım. ahşaptı ve arkası yaylı gibiydi.

benim eski gittiğim PS cafedeki koltukları aradım da bulamadım. ahşaptı ve arkası yaylı gibiydi.
1734824529444.png

görsel bu ama ürünün adını bulamıyorum.

şöyle ikili 14k şeklinde var.

PS cafe/oyun salonu açmayı düşünüyorum. Sadece PS5 olacak.. Uygun fiyata kalitesi çok kötü olmayan f/p tv ve koltuk önerilerinizi bekliyorum.
NOT: daha önce bu işi yapmış olanlar başka konularda da fikir belirtip yol gösterebilirler, cihazları ikinci el bulma ve yazılım konularında zorluk çekiyorum .
Hocam hayırlı olsun. Benim merak ettiğim kafeye alacağınız ps ler vergisiz olabiliyor mu (kaçak) , yazıcıoğlu doğubank gibi yerlerden aldanız oluyor mu yoksa size ayrı bir denetimi oluyor mu ? Bir de psn plus hesabı alacaksanız eğer toplu aldığınız için indirim gibi bir durum var mı?

heysamed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Gürkan Samet Yılmazel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Alıntıyı görüntüle
görsel bu ama ürünün adını bulamıyorum.

şöyle ikili 14k şeklinde var.
İKEA POANG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,091
Üyeler
163,431