Neler Yeni

Ps Exculisive Oyunları Nelerdir?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Arkadaşlar pc Almayı düşünüyorum eğer almazsam Konsol alacağım Ps istiyorum çünkü Wn sevdiğim Oyun Uncharted4 var God Of War Var Ama forumda bazi kisiler XSS al gamepass al falan diyor bende merak ettim ps Exculisive Oyunlari nelerdir YouTube dan izleyip konsollardan Birine karar vereceğim

Benim bildiklerim

Uncharted serisi
God of war
The last of us 1-2

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Uncharted serisi, GoW serisi, TLoU serisi, The Last Guardian, Horizon serisi, Ghost of Tsushima, Spider Man, Demon's Souls Remake, Shadow of The Collosus, Nioh 1-2 ve Gran Turismo.
Bunlar başlıca olanlar. Ayrı olarak küçük çıtır çerez niyetine olanlar var, Firewall Zero Hour gibi.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Uncharted serisi, GoW serisi, TLoU serisi, The Last Guardian, Horizon serisi, Ghost of Tsushima, Spider Man ve Gran Turismo.
Bunlar başlıca olanlar. Ayrı olarak küçük çıtır çerez niyetine olanlar var, Firewall Zero Hour gibi.
Demon's Souls Remake
Shadow of The Collosus
Nioh 1-2
Days Gone
Bloodborne da ekleyebiliriz.

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demon's Souls Remake
Shadow of The Collosus
Nioh 1-2
Days Gone
Bloodborne da ekleyebiliriz.
Knk larim bu oyunlar beni ne kadar goturur ve pes 22 gibi oyunlari 60fps oynayabilirmiyim ps4 slim de Xbox'ın Exculisiveleri varmi?? Bide Ps4 Slim Gta 5+ Days Gone+God Of War Paketi vatanda 3700Tl nasil iyi mi? hangisini almam daha mantikli olur dedigin gibi pc almazsam konsol alcagim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Days Gone PC'ye çıkıyor. Düzenliyorum.
.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Knk larim bu oyunlar beni ne kadar goturur ve pes 22 gibi oyunlari 60fps oynayabilirmiyim ps4 slim de Xbox'ın Exculisiveleri varmi?? Bide Ps4 Slim Gta 5+ Days Gone+God Of War Paketi vatanda 3700Tl nasil iyi mi? hangisini almam daha mantikli olur dedigin gibi pc almazsam konsol alcagim
Xbox exclusiveleri yani Gears, Halo gibi oyunları oynayamazsınız. Ne kadar götüreceği oynama hızınıza bağlı.
3700'e Series S daha mantıklı bir seçim olur, daha uzun süre destek alacak, çok PS özel oyunu sevmiyor iseniz Series S derim.

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox exclusiveleri yani Gears, Halo gibi oyunları oynayamazsınız. Ne kadar götüreceği oynama hızınıza bağlı.
3700'e Series S daha mantıklı bir seçim olur, daha uzun süre destek alacak, çok PS özel oyunu sevmiyor iseniz Series S derim.
Yani Uncharted Hayraniyim Desek 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uncharted serisi, GoW serisi, TLoU serisi, The Last Guardian, Horizon serisi, Ghost of Tsushima, Spider Man, Demon's Souls Remake, Shadow of The Collosus, Nioh 1-2 ve Gran Turismo.
Bide PlayStation da guzel bir ozellik ps plus i Yillik alabiliyorsun Xbox Gamepasste en fazla 3 ayluk

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Sizin seçiminiz. Ben koyu bir GoW hayranıyım, fakat PS4'ün desteği 2-3 sene sonra kesilecek. Birkaç özel oyun oynamayıp nesil boyu destek alacak olan Series S'i seçerdim.
Sizde Konsol Varmi Hocam?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

All PlayStation 4 exclusives*​

A​

B​

C​

D​

• Dark Eclipse
  • Days Gone