PS Plus alınır mı? PS Cafe için.

Bukr3j

80+ Silver
Reaksiyon skoru
514
PS Cafe/Net cafe'de çalışıyorum, PS5'imiz var ve dükkan sahibi oyunlar almayı düşünüyor. Oyunları tek tek almak yerine direkt PS Plus almamız daha mantıklı değil mi? Yüzlerce oyun var ve 12 aylık 5000₺ civarı bir şey. PS Plus'da olan ve kesinlikle oynanması gereken oyunlar neler? Fikirlerinizi merak etmekteyim.

PS Cafe/Net cafe'de çalışıyorum, PS5'imiz var ve dükkan sahibi oyunlar almayı düşünüyor. Oyunları tek tek almak yerine direkt PS Plus almamız daha mantıklı değil mi? Yüzlerce oyun var ve 12 aylık 5000₺ civarı bir şey. PS Plus'da olan ve kesinlikle oynanması gereken oyunlar neler? Fikirlerinizi merak etmekteyim.
Kısa zamanda kârlı gibi duruyor evet ama uzun vadede mantıksız gibi

kullandığımdan değilde kaç cihaz var acaba kaç üyelik açılacak(1 üyelikle hepsi açılmaz heralde).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri