Ps plus üyeliği hakkında

Cüneytt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
142
Arkadaşlar ilk defa PS kullanacağım PS4 Pro aldım oyun işi için PS Plus tavsiye edildi PS Plus aldığım zaman hangi oyunlara erişebileceğim PS Plus da verilen bütün oyunlarımı yoksa o ay hangi oyun verildiyse onumu veriyor geçmişe dönük oyunlara bana erişim sağlıyor mu bilgilendirirseniz sevinirim.

@isikt11 usta sen gittin birçok ilgi konun açıldı be.

Arkadaşlar ilk defa PS kullanacağım PS4 Pro aldım oyun işi için PS Plus tavsiye edildi PS Plus aldığım zaman hangi oyunlara erişebileceğim PS Plus da verilen bütün oyunlarımı yoksa o ay hangi oyun verildiyse onumu veriyor geçmişe dönük oyunlara bana erişim sağlıyor mu bilgilendirirseniz sevinirim.
Her ay 2 oyun veriyor onları alıyorsun ve güzel indirimlerden yararlanıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@isikt11 usta sen gittin birçok ilgi konun açıldı be.
vallahi hocam ilk onu etiketlerdim hemen.

PS Plus alırsan her ay verilen 2-3 oyuna bedava sahip olabiliyorsun. Geçmiş aylarda verilen oyunları alamıyorsun ve oyunları PS Plus üyeliği olmadan oynayamıyorsun. Yani PS Plus üyeliğin bitince oynayamazsın. Ama yine PS Plus alırsan oynamaya devam edersin.

Aldığın aydan önceki oyunlardan faydalanamıyorsun.Fakat kütüphanene eklediğin PS+ oyunlarını PS+ yenilediğin sürece oynayabilirsin.

Aldığın aydan önceki oyunlardan faydalanamıyorsun.Fakat kütüphanene eklediğin PS+ oyunlarını PS+ yenilediğin sürece oynayabilirsin.
Hocam birde bilmediğim için soruyorum ps storedan alıp indirdiğim oyun ile cd takip oynadığım oyunun dowland süresi farkı varmi CD lide daha az ps storedan daha çok mu upload yapiyor cdlinin avantajı ne ?

Ps plus geçmişte verilen oyunları indiremezsiniz. Ama her ay gelen oyunları kütüphaneye ekleyip sonrasında dilediğiniz zaman ps plus olduğu sürece indirebilirsiniz. Şuan ea play 8 lira olarak hatırlıyorum. Orda ki oyunları da 1 ay oynayabilirsiniz.

Hocam birde bilmediğim için soruyorum ps storedan alıp indirdiğim oyun ile cd takip oynadığım oyunun dowland süresi farkı varmi CD lide daha az ps storedan daha çok mu upload yapiyor cdlinin avantajı ne ?
cd linin şöyle avantajı var uygun fiyata oyun bulabiliyorsun oyunu bitirdiğinde onun yerine yeni oyun alıyorsun

CD nin avantajı takas yapabilirsin.Dijital ile CD arasında yükleme hızı konusunda bilgim yok.

Geri