🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
ps2 oyunları telefon da oynayabiliyorsun ama güçlü olması lazım
Ki ben de senin büyük olduğunu düşünmüyorumYa git zaten 5. Sınıf mısın nesin yada 2`ye gidiyon belli değil PP`den çoğu şey anlaşılıyor zaten
Huawei mate 10 lite yetermi ?ps2 oyunları telefon da oynayabiliyorsun ama güçlü olması lazım
Peki senin bu konuyu uzatman. Bu konuyu dahada uzatıp arkadaşların canını sıkmayın lütfen. İyi forumlar.1- ppdeki kardeşim
2- 6. Sınıfım yaşımdan utanmıyorum , utanmama gerek yok
3- niçin yaştan vuruyorsun ? İnsanın küçük olması kötü bir şey değil .
İyi misin?Ya git zaten 5. Sınıf mısın nesin yada 2`ye gidiyon belli değil PP`den çoğu şey anlaşılıyor zaten
Haklısın fakat arkadaş kendini gereksiz bir şekilde üstün görüyor.Peki senin bu konuyu uzatman. Bu konuyu dahada uzatıp arkadaşların canını sıkmayın lütfen. İyi forumlar.
Tamam, Huawei mate 10 lite yetermi PS2 oyunlarını oynamam için ?god of war ı ps2 emulator de oynamını tavsiye etmem
donabilir bende sony xperia xz premium güclü olmasına rağmen donuyorKi ben de senin büyük olduğunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Huawei mate 10 lite yetermi ?
Çok sıkıntı çıkarmı yoksa düşük yada orta ayarlarda oynatırmı?donabilir bende sony xperia xz premium güclü olmasına rağmen donuyor
Yok , fakat eski bir PC im olması lazım onu yaptırırım.donabilir bende sony xperia xz premium güclü olmasına rağmen donuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC in yokmu
bilmiyorum dostum denenen lazım god of war dosya boyutu 6 falandıÇok sıkıntı çıkarmı yoksa düşük yada orta ayarlarda oynatırmı?
evet bazıları 5, 6,9, gb olanları var god of war düşük boyutlu değil yani6 GB mi ?
rica ederimNeyse , saol .