shittychara
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Merhabalar, PlayStation 3 konsolum var ve birkaç gündür ps3 açmama rağmen monitörde halen sinyal yok diyor ve ps3'ü geri kapatamıyorum. Çözümü var mi varsa nedir aceba?
her iki kabloyu da değiştirerek denedim, ışık hatasının bir çözümü var mıdır acebaKablo değiştirip dene. Portta bozulmus olabilir veya Işık hatasi olabilir
Reballing islemi yapilir ama tekrar calissa bile kısa bir süre sonra ayni hatayı alirsin. Ps kendini kapatmıyor degilmi?her iki kabloyu da değiştirerek denedim, ışık hatasının bir çözümü var mıdır aceba
kendini kapatmıyor, sadece arada bir glitchleniyor ve donup kalıyor. internete reballing islemi yazarsam çıkar mıReballing islemi yapilir ama tekrar calissa bile kısa bir süre sonra ayni hatayı alirsin. Ps kendini kapatmıyor degilmi?
Hdmi portu sıkıntılı olabilir. Bir göstermek lazım.kendini kapatmıyor, sadece arada bir glitchleniyor ve donup kalıyor. internete reballing islemi yazarsam çıkar mı
anladım. müsait bir zmn video da atabilirim istersenizHdmi portu sıkıntılı olabilir. Bir göstermek lazım.
Ekran videosu atarsınız hocam. Bana yuksek ihtimal hdmi port arızası gibi geldianladım. müsait bir zmn video da atabilirim isterseniz