REIS TR 80+ Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 246 Dahası Reaksiyon skoru 40 İsim Emirhan Başıgüzel 5 Şubat 2023 #1 Ps3 de iyi bir simülasyon oyunu oynamayı düşünüyorum sizce ets 2 veya asetta corsa oynanırmı veya oynanmıyorsa önerebileceğiniz bir oyun varmı?
Ps3 de iyi bir simülasyon oyunu oynamayı düşünüyorum sizce ets 2 veya asetta corsa oynanırmı veya oynanmıyorsa önerebileceğiniz bir oyun varmı?
James Gg 80+ Platinum Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 14,636 Dahası Reaksiyon skoru 8,360 Konum Antalya İsim James Gg İlgilendiği Kategoriler Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop 5 Şubat 2023 #2 Sanmam Gran Turismo serisine bakabilirsin PS2 de gt4 var o bile hâlâ efsane.
egebaranakk0 80+ Silver Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 2,744 5 Şubat 2023 #3 REIS TR yazmış: Ps3 de iyi bir simülasyon oyunu oynamayı düşünüyorum sizce ets 2 veya asetta corsa oynanırmı veya oynanmıyorsa önerebileceğiniz bir oyun varmı? Devamı için tıklayın... Nasil oynansin hocam pc mi bu PUHAAHSBHSDVDHFNFJHF
REIS TR yazmış: Ps3 de iyi bir simülasyon oyunu oynamayı düşünüyorum sizce ets 2 veya asetta corsa oynanırmı veya oynanmıyorsa önerebileceğiniz bir oyun varmı? Devamı için tıklayın... Nasil oynansin hocam pc mi bu PUHAAHSBHSDVDHFNFJHF