PS3 için Gamepad Önerisi

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,082
Arkadaşlar bi tane ps3 aldım-eski farkındayım- aldığım dualshock kol dandik çıktı gecikme oluyor tuş basmıyor vs, bende orijinal 9.nesil Xbox gamepad var bu ps3 e olur mu hiç denemedim olmaz ise düzgün Gamepad Önerisi istiyorum,mesela Dualsense alsam uyumlu olur mu?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar bi tane ps3 aldım-eski farkındayım- aldığım dualshock kol dandik çıktı gecikme oluyor tuş basmıyor vs, bende orijinal 9.nesil Xbox gamepad var bu ps3 e olur mu hiç denemedim olmaz ise düzgün Gamepad Önerisi istiyorum,mesela Dualsense alsam uyumlu olur mu?
Kalite ve ölü bölge umurunda pek değilse Snopy Rampage sg-r218 uyumludur ama %20-30 oranında ölü bölgesi var. Ele oturması kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kol eğer Mortal Kombat falan oynayacaksan 2.kol olarak iş görür

Olmaz hepsiburadadan iyi yorumlu ps3 kolu bak

Kalite ve ölü bölge umurunda pek değilse Snopy Rampage sg-r218 uyumludur ama %20-30 oranında ölü bölgesi var. Ele oturması kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kol eğer Mortal Kombat falan oynayacaksan 2.kol olarak iş görür
Pes oynuyorum (oynamaya çalışıyorum) 13-20, daha da artabilir bütçe belirtmedim benim hatam

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri