Çocuk engelli mi?Bunu yeğenime alacağım ablam 3 tür telefon 2 tane de tablet değiştirdi çocuk halen kırıyor ben de bu fikri verdim gitsin bunlarla oynasın o da bana bul dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ver
Çocuk engelli mi?Bunu yeğenime alacağım ablam 3 tür telefon 2 tane de tablet değiştirdi çocuk halen kırıyor ben de bu fikri verdim gitsin bunlarla oynasın o da bana bul dedi
Ver
Ablam 5bin verir mi bilmem ben göstereyim PlayStation 5 i 25 bin dedim ***** mısın bunu aldın dedi çok bilgisi ilgisi yok direkt dediği lafı söyleyeyim atari matari yok mu 500 e filan dedi artık illallah etmişİl neydi? 5 Bine PS4 bulabilirsiniz veya PS3 + PS2'de alabilirsiniz size kalmış. Benim önerim PS4 almanız ama bütçe çıkmıyorsa PS3'te bir süre götürür.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yok tam tersi 10 aylık konuşmaya başladı sayıları ve harfleri biliyorÇocuk engelli mi?
O zaman en mantıklısı PS3 olur. Ablan muhtemelen maks 3 civarı verir. Ondanda emin değilim.Ablam 5bin verir mi bilmem ben göstereyim PlayStation 5 i 25 bin dedim ***** mısın bunu aldın dedi çok bilgisi ilgisi yok direkt dediği lafı söyleyeyim atari matari yok mu 500 e filan dedi artık illallah etmiş
Yok tam tersi 10 aylık konuşmaya başladı sayıları ve harfleri biliyor
GalibaO zaman en mantıklısı PS3 olur. Ablan muhtemelen maks 3 civarı verir. Ondanda emin değilim.
10 aylık çocuğa tablet telefon playstation biraz mantıksız sanki? oyuncak almayı deneseniz?Ablam 5bin verir mi bilmem ben göstereyim PlayStation 5 i 25 bin dedim ***** mısın bunu aldın dedi çok bilgisi ilgisi yok direkt dediği lafı söyleyeyim atari matari yok mu 500 e filan dedi artık illallah etmiş
Yok tam tersi 10 aylık konuşmaya başladı sayıları ve harfleri biliyor
10 aylık değil 10 aylık iken konuşmaya başladı 2019 doğumlu10 aylık çocuğa tablet telefon playstation biraz mantıksız sanki? oyuncak almayı deneseniz?
5 Yaşına girecek yani. Onu oyuncak felan kesmez bu saatten sonra. PS2/PS3 oynayabilir mi bilmiyorum. Oyunların hepsi İngilizce PS2'de, PS3'tede çok az Türkçe oyun var. Bilgisayarda düşünebilirsiniz. Ablan hem bilgisayarı biliyordur herhalde, ona daha fazla para verebilir.10 aylık değil 10 aylık iken konuşmaya başladı 2019 doğumlu
Oyunların dili çocuk için önemli değil ki okuma yazması zaten yok ki deneme yanılma yolu ile herşeyi yapıyor onaylama tuşu hangisi desen sana renkli olan der gibi gibi5 Yaşına girecek yani. Onu oyuncak felan kesmez bu saatten sonra. PS2/PS3 oynayabilir mi bilmiyorum. Oyunların hepsi İngilizce PS2'de, PS3'tede çok az Türkçe oyun var. Bilgisayarda düşünebilirsiniz. Ablan hem bilgisayarı biliyordur herhalde, ona daha fazla para verebilir.
Doğru. Ona uygun olan şu an PS2. Oyunlar nispeten daha basit ve daha kolay. 300-400'e PS2 bulunur. Ayrıca PS2'de Memory Card oluyor. Bilmiyorsanız, bu Memory Card'a mod yükleniyor ve USB Flash'a istediğiniz oyunu atıp oynuyorsunuz.Oyunların dili çocuk için önemli değil ki okuma yazması zaten yok ki deneme yanılma yolu ile herşeyi yapıyor onaylama tuşu hangisi desen sana renkli olan der gibi gibi
PS3 ve PS2 olur dediğim fiyatlarda olur diye tahmin ediyorum zaten o şekilde bana yardımcı olur musunDoğru. Ona uygun olan şu an PS2. Oyunlar nispeten daha basit ve daha kolay. 300-400'e PS2 bulunur. Ayrıca PS2'de Memory Card oluyor. Bilmiyorsanız, bu Memory Card'a mod yükleniyor ve USB Flash'a istediğiniz oyunu atıp oynuyorsunuz.
İl söyler misin. İkinci el bakmak gerekebilir.PS3 ve PS2 olur dediğim fiyatlarda olur diye tahmin ediyorum zaten o şekilde bana yardımcı olur musun
Çankırıİl söyler misin. İkinci el bakmak gerekebilir.
Hocam en uygunu bu Çankırı için;Çankırı