Neler Yeni

PS4 3 bip sesi ve kırmızı ışık

Nightly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akın Yılmaz
PS4 fat kasa sahibiyim yani bu parlak olanlardan hdmi soketi bozuldu onu tamir ettim ardından ps4ü açmaya çalıştığımda önce mavi ışık yanıyor sonra kırmızı ışık ve 3 bip sesi gelip kapanıyor

şu videoda olanın aynısı sorun nedir sizce

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Ayetullah Taylan
Psu da sorun olabilir. Tam bilmiyorum ama kırmızı ışık hatası galiba dönülmesi çok zor bir problemdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve genelllikle fat kasalarda olur

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
PS4 fat kasa sahibiyim yani bu parlak olanlardan hdmi soketi bozuldu onu tamir ettim ardından ps4ü açmaya çalıştığımda önce mavi ışık yanıyor sonra kırmızı ışık ve 3 bip sesi gelip kapanıyor

ps4ü bilmiyorum ama ps3 fat kasalarda bu oluyır slimlerde bi sorun olmuyo belki buda öyledir

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Nightly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akın Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kalıcıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamiri geç nasıl bir ortamda kullandın onu buz gibi yapman lazım sen aksine ısıtmışsın şansın varsa kalıcı olmaya bilir ama genelde gidiyor
masanın üstünde kullandım oyun saatleri çok uzun değil gün içinde max 2 saat zaman bulup oynayabiliyorum çevresinde herhangi bir hava akışını engelleyecek durum yok ki zaten çalışır vaziyette iken kapanıp açılmama durumu söz konusu değil hdmi soketi değişimi yaptıktan sonra oldu bu durum son 1 haftadırda kullanılmıyordu

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Muhammet
masanın üstünde kullandım oyun saatleri çok uzun değil gün içinde max 2 saat zaman bulup oynayabiliyorum çevresinde herhangi bir hava akışını engelleyecek durum yok ki zaten çalışır vaziyette iken kapanıp açılmama durumu söz konusu değil hdmi soketi değişimi yaptıktan sonra oldu bu durum son 1 haftadırda kullanılmıyordu
Tamiri yaptırdığınız kişi parçaları oturtmamış olabilir mi? Temas olmadığından ısıyı aktaramıyordur belki.

Nightly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akın Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamiri yaptırdığınız kişi parçaları oturtmamış olabilir mi? Temas olmadığından ısıyı aktaramıyordur belki.
tamiri ben yaptım daha öncede hdmi port değişimi yaptım aynı cihazda yani tecrübem var bu konuda bende aynı şekilde düşünüp parçaları söküp tekrar denedim ama aynı sonuç

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Bilgisayar parçaları, konsollar ve oyunlar

Hocam zaten 2013 den kalma cihaz 11 sene olmuş bence cihaz iyi bile dayanmış belki parça değişimi kurtarabilir ama yinede red light dönülmesi zor bi problemdir

Top Bottom