PS4 CE-34335-8 hatası

PS4 Hatası

• bilmem

Oylar: 2 100.0%
  • bilirim

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    2
  • Anket kapatıldı .

Burak0016

80+
Reaksiyon skoru
11
Öncelikle Selamün Aleyküm şimdi bir PS4 prom var ama geçen bi hata aldım ve o zamandır çalışmıyor.
Şu şekilde bir mesaj yazıyor.
( PS4 Sistemi başlatılamıyor.
Sistem Depolama alanına erişilemiyor.
PS4 Sistemini kapatmak için 1 saniye boyunca (sistem uyarı sesi verine kadar) güç düğmesine basın.
CE-34335-8 HATA KODU )
Aynı bu şekilde yazıyordu televizyonda güvenli mod ı başlatmayı denedim olmadı ilk önce zaten çalıştırdığımda logosu geliyor sonra gidiyor sonda biraz bekliyosun sonra ise uyarı geliyor yaklaşık 3-4 gündür böyle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sorunu kendin çözebilecekmiş gibi gözükmüyor. Belli ki hard disk te sorun var. Tamirciye götürebilirsin.

Öncelikle Selamün Aleyküm şimdi bir PS4 prom var ama geçen bi hata aldım ve o zamandır çalışmıyor.
Şu şekilde bir mesaj yazıyor.
( PS4 Sistemi başlatılamıyor.
Sistem Depolama alanına erişilemiyor.
PS4 Sistemini kapatmak için 1 saniye boyunca (sistem uyarı sesi verine kadar) güç düğmesine basın.
CE-34335-8 HATA KODU )
Aynı bu şekilde yazıyordu televizyonda güvenli mod ı başlatmayı denedim olmadı ilk önce zaten çalıştırdığımda logosu geliyor sonra gidiyor sonda biraz bekliyosun sonra ise uyarı geliyor yaklaşık 3-4 gündür böyle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Hard disk bozulmuş sanırım. Cihazın garantisi yoksa harddiski yeni bir harddisk veya SSD ile değiştirmen sorunu çözecektir.

Tabi hard diski çıkarıp ne sorunu var diye bakın belki değişmesi gerekmez.

Sorunu kendin çözebilecekmiş gibi gözükmüyor. Belli ki hard disk te sorun var. Tamirciye götürebilirsin.
Teşşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hard disk bozulmuş sanırım. Cihazın garantisi yoksa harddiski yeni bir harddisk veya SSD ile değiştirmen sorunu çözecektir.

Tabi hard diski çıkarıp ne sorunu var diye bakın belki değişmesi gerekmez.
Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,575
Üyeler
186,752
Son üye
Musti1
Geri