PS4 FAT KASMA SORUNU

Reaksiyon skoru
10
2016 yılında sıfır kapalı kutu PS4 FAT kasa almıştım. Yaşım çok küçüktü çok oynadığım oynadığım için babam kapatırdı. Cihaz neredeyse 8 senedir bende 1 sene anca oynamışımdır, hep kapalı kaldı cihaz. Şuanda inanılmaz bir kasma durumu var. Fat kasanın slim kasalara göre tek farkı Bluetooth sürümü ve soğutması olduğunu biliyorum ama benim cihazım anormal derecede kasıyor. Daha çok RDR 2, GTA Online oynayan birisiyim. 2 hafta önce cihazı bakıma yolladım 8 yıl önce ilk aldığım yere götürdüm. Adamlar bakacağız kasma ve ses sorununu çözeceğiz dediler. Cihaz tamamlanınca gittim aldım ama sorunu çözmemişler, aksine bozmuşlar. Kol kendi kendine hareket ediyor, abartısız söylüyorum cihaz eskisinden daha fazla kasıyor. Düzelen tek şey sesiydi. Tekrar yolladım kollar bozuk olabilir bi getir bakalım dediler, kolları götürdüm kol bozuk tamir edicez dediler ve tekrar termal macun yenilediler. İş tamamlanınca cihazı gittim aldım aynı sorun devam ediyordu. Bu sorunu bir arkadaşa anlattım, ya adamlar seni dolandırıyorlar ya da işlemcin erimiş dedi. Bana fikir verebilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,232
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma
Geri