Hocam ds4 indirmedenh sadece steam kullancam ben steamde tanıtsam tanırmı her oyunu ?bluetooth adaptör alırsan kablosuz kullanabilirsin. ds4windows yüklersen bütün oyunlarla tam uyumlu oluyor, üzerindeki touchpad fareyi kontrol ediyor.
ds4windows indirmeden hiç kullanmadım ama steam destek verdiği için steamle çalışan oyunlarda sorun olmayacaktır. sırf touchpadi mouse olarak kullanmak için bile indirilir.Hocam ds4 indirmedenh sadece steam kullancam ben steamde tanıtsam tanırmı her oyunu ?
Araştırdım ve d4 windows ile bluetooth ile de kullanılıyormuş çok uzaklaşmadığımız sürece gecikme de olmuyormuş ve bluetooth adaptörünün fiyatı 10-80tl arası değişiyor alıp 20-30 tl'lik bir adaptör ile kullanılabilir nba tarzı oyunları klavyeden oynamak işkence gibi açıkcası.Çalışır, kullanıyorum.
Kablolu olarak ds4 windowsla kullanabilirsin.
Ben son zamanlarda pes oynadığım için direk takıp steamden açıyorum.
her oyunu desteklemiyor maalesef konsol da olan oyunları destekler cs:go tarzı oyunları oynayamazsınız ama gta nba pes fifa gibi oyunları oynarsınız.Hocam ds4 indirmedenh sadece steam kullancam ben steamde tanıtsam tanırmı her oyunu ?