silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Sizce hangisi daha mantıklı. Normalde PS4 Pro bakıyordum ama ikisinin aynı fiyat olduğunu fark ettim hangisi mantıklı sizce?
Ps4 + 1030Sizce hangisi daha mantıklı. Normalde PS4 Pro bakıyordum ama ikisinin aynı fiyat olduğunu fark ettim hangisi mantıklı sizce?
Bana da bu mantıklı geldi ama Pro da oradan göz kırpıyorPs4 + 1030
Ps4 slim düşünürsen benimkini satayımBana da bu mantıklı geldi ama Pro da oradan göz kırpıyor
Birkaç kişi daha fikrini yazsın ona göre bakacağım.
Olsa çok iyi olur ama olmasa da dahili grafikle günlük işlerimi halledebiliyorum şuan.ekran kartına ihtiyacın varsa 1030lu olan seçeneği al
PS4+GT 1030
Her PS konusuna bu mesaj geliyor herhalde daha gelmeyen konu görmedimSeries s
İkisi arasındaki Fiyat farkı ne kadar? Birde işlemcin ne?Olsa çok iyi olur ama olmasa da dahili grafikle günlük işlerimi halledebiliyorum şuan.
Evet her PS konusunda Bi eleman çıkıp xbox al diyor . Hocam konsol ile konsol + gpu karşılaştırıyorsunuz bunu biz karşılaştıramayız ki sizin ihtiyacınıza bağlı . Konsol ile konsol karşılaştırılır.Her PS konusuna bu mesaj geliyor herhalde daha gelmeyen konu görmedim
Yaklaşık aynı fiyattalar. PS4 ile Pro arasında 800TL fark var, GT 1030 alınca eşit gibi oluyor.İkisi arasındaki Fiyat farkı ne kadar? Birde işlemcin ne?
Gt 1030 ile oyun falan oynayacaksan onu al. Eğer oynamazsan zaten 9600k da dahili grafik var onu kullanırsın sana bağlı yani. Ama Xbox u da değerlendirmeni öneririm son karar seninYaklaşık aynı fiyattalar. PS4 ile Pro arasında 800TL fark var, GT 1030 alınca eşit gibi oluyor.
İşlemcim İ5 9600K.