Neler Yeni

ps4 için call of duty oyun önerisi

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
hangi cod serisini tercih edebilirim ps4 için tavsiyeniz var mı?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Modern Warfare 1-2 Remastered ve Modern Warfare 2019 öneririm.
Eğer paran varsa yeni çıkan Cold War'u da alabilirsin ama hikayesi kısa ve online odaklı.
Eğer online odaklı istiyorsan Black Ops 4 de alabilirsin.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modern Warfare 1-2 Remastered ve Modern Warfare 2019 öneririm.
Eğer paran varsa yeni çıkan Cold War'u da alabilirsin ama hikayesi kısa ve online odaklı.
Eğer online odaklı istiyorsan Black Ops 4 de alabilirsin.
tam ps4 ü alıcam fiyatlarını artırıyorlar kafayı yicem 2850 den 3000 e yükseldi

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
hangi cod serisini tercih edebilirim ps4 için tavsiyeniz var mı?
Hocam cod remastered alın.Mükemmeller.Bu Sene mw3 remastered çıkacak.O 3 oyun (benim için) en iyi oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam ps4 ü alıcam fiyatlarını artırıyorlar kafayı yicem 2850 den 3000 e yükseldi
Hocam zaten O paraya Sistem Alınır.Oyunları Pahalı değil mi (ps4 oyunları) ? PC Alarak oyunların çoğunu oynarsınız hem oyunlar ucuz

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Hocam cod remastered alın.Mükemmeller.Bu Sene mw3 remastered çıkacak.O 3 oyun (benim için) en iyi oyunlar

Hocam zaten O paraya Sistem Alınır.Oyunları Pahalı değil mi (ps4 oyunları) ? PC Alarak oyunların çoğunu oynarsınız hem oyunlar ucuz
pc var zaten dostum istediğim oyunları oynuyorum ama sabit fps açısından konsol daha avantajlı bence

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11

Yeni çıkan oyunlar pahalı, şuan god of war, tlou gibi oyunlar 100 liraya sıfır bulunuyor. hem arkadaşın pc'si var. exclusive oyunları deneyimlemek için alınır. eğer sıkılırsa satabilir zaten.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Yeni çıkan oyunlar pahalı, şuan god of war, tlou gibi oyunlar 100 liraya sıfır bulunuyor. hem arkadaşın PC'si var. exclusive oyunları deneyimlemek için alınır. eğer sıkılırsa satabilir zaten.
bundan bir hafta önce normal fiyatları 2800 tl bandındaydı tek ps4 ve kol şimdi konsollarda indirim var diyip 3000 e çekmişler fiyatları insanları çok iyi kazıklıyorlar fiyat takipi yapmasam inanıcam

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Dediğim gibi 3-4 aya düşer ama o süre boyunca artmaya devam edeceği için fiyatı düşse bile şuankinden çok farklı olmaz. İstersen bekle nisan-mayıs gibi al. istersen şimdi al. Çok bir şey değişeceğini düşünmüyorum.
yılbaşından sonra bi bakıcam eğer fiyatlarda hala oynama yoksa alırım eğer artış varsa biraz daha beklerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,976
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom