Ps4 İsınması Normalmi ?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Merhaba önceden hiç ps4 slim kullanmadim ama 1 2 saat oynayınca fanların olduğu yere elimi atıyorum bir miktar ısınmış oluyor normal midir bu acaba ? Yazın Antalya biraz daha sıcak oluyor fanlı standlardan alsammı diyorum 100 150 tl arası değişiyor.

Merhaba önceden hiç ps4 slim kullanmadim ama 1 2 saat oynayınca fanların olduğu yere elimi atıyorum bir miktar ısınmış oluyor normal midir bu acaba ? Yazın Antalya biraz daha sıcak oluyor fanlı standlardan alsammı diyorum 100 150 TL arası değişiyor.
Normaldir lâkin alırsanız iyi olur hocam

normal rdr2 oynarken mangallık seviyeye geliyor

Merhaba önceden hiç ps4 slim kullanmadim ama 1 2 saat oynayınca fanların olduğu yere elimi atıyorum bir miktar ısınmış oluyor normal midir bu acaba ? Yazın Antalya biraz daha sıcak oluyor fanlı standlardan alsammı diyorum 100 150 TL arası değişiyor.
İşlemci ısınan bir şey. İllaki ısınma olacaktır. Önemli olan o ısının işlemcide sıkışıp kalmaması, soğutma bloğuna sorunsuzca iletilip fanla atılması.

Ek olarak 50-60 derece gibi el yakan sıcaklıklar işlemci için normaldir. Dokundum sıcak gibiydi mantığı ile işlemci sıcaklığı pek anlaşılamaz 😀

Geri