A arsln444 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 420 Reaksiyon skoru 113 29 Kasım 2022 #1 Beyler pcde FIFA 23 oynuyorum onun için PS4 kolu alacam ana şöyle bir sorun var oyunda kol ayarlarını yapmaya girdiğimde 1 2 3 4 Olarak gözüküyor bu kol ile Yıldız Kare Üçgen Şeklinde gözükürmu
Beyler pcde FIFA 23 oynuyorum onun için PS4 kolu alacam ana şöyle bir sorun var oyunda kol ayarlarını yapmaya girdiğimde 1 2 3 4 Olarak gözüküyor bu kol ile Yıldız Kare Üçgen Şeklinde gözükürmu
İbrahim_Talha 80+ Silver Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2,304 Reaksiyon skoru 1,951 29 Kasım 2022 #2 arsln444 yazmış: Beyler pcde FIFA 23 oynuyorum onun için PS4 kolu alacam ana şöyle bir sorun var oyunda kol ayarlarını yapmaya girdiğimde 1 2 3 4 Olarak gözüküyor bu kol ile Yıldız Kare Üçgen Şeklinde gözükürmu Devamı için tıklayın... (Başlıktaki soru)Evet kullanılır. Ben kullanıyorum. Korsan oyunlarda veya bazı steam oyunlarında kare üçgen diye gösterirken bazı steam oyunlarında xbox koluna göre gösteriyor. Bunun için bir uygulama var internette fakat ben ihtiyaç duymadım.
arsln444 yazmış: Beyler pcde FIFA 23 oynuyorum onun için PS4 kolu alacam ana şöyle bir sorun var oyunda kol ayarlarını yapmaya girdiğimde 1 2 3 4 Olarak gözüküyor bu kol ile Yıldız Kare Üçgen Şeklinde gözükürmu Devamı için tıklayın... (Başlıktaki soru)Evet kullanılır. Ben kullanıyorum. Korsan oyunlarda veya bazı steam oyunlarında kare üçgen diye gösterirken bazı steam oyunlarında xbox koluna göre gösteriyor. Bunun için bir uygulama var internette fakat ben ihtiyaç duymadım.
Cihangir Cezalı 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 6,398 Reaksiyon skoru 2,602 29 Kasım 2022 #3 arsln444 yazmış: Beyler pcde FIFA 23 oynuyorum onun için PS4 kolu alacam ana şöyle bir sorun var oyunda kol ayarlarını yapmaya girdiğimde 1 2 3 4 Olarak gözüküyor bu kol ile Yıldız Kare Üçgen Şeklinde gözükürmu Devamı için tıklayın... oyunlar pc de xbox gamepad için ayarlı
arsln444 yazmış: Beyler pcde FIFA 23 oynuyorum onun için PS4 kolu alacam ana şöyle bir sorun var oyunda kol ayarlarını yapmaya girdiğimde 1 2 3 4 Olarak gözüküyor bu kol ile Yıldız Kare Üçgen Şeklinde gözükürmu Devamı için tıklayın... oyunlar pc de xbox gamepad için ayarlı