Neler Yeni

Ps4 kolu playstation olmadan nasıl şarj edilir

Kratos990

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun can
Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum kendime yeni bir ps4 kol aldım ama playstation konsolum yok kolu nasıl şarj edebilirim priz kullanmayın diyorlar anakart yanar dediler tv arkasındaki usb portuna taktım sadece mavi ışık yanıyor turuncu ışık yanıp sönmesi gerekmiyormuydu cevaplarsanız sevinirim birde priz olur diyorsanız kaç amper olması lazım adaptörün

Juiclair0

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum kendime yeni bir ps4 kol aldım ama playstation konsolum yok kolu nasıl şarj edebilirim priz kullanmayın diyorlar anakart yanar dediler tv arkasındaki usb portuna taktım sadece mavi ışık yanıyor turuncu ışık yanıp sönmesi gerekmiyormuydu cevaplarsanız sevinirim birde priz olur diyorsanız kaç amper olması lazım adaptörün
Konsol kaç w veriyosa ona göre adaptör alıcan heralde kanka

Kratos990

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolda 5v 800 mah yazıyor evdeki şarj başlıkları 2.0 amper kabloda öyle 2.0 amper

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Hocam ben bilgisayara usb ile bağlıyorum.

Top Bottom