Ps4 kolu playstation olmadan nasıl şarj edilir

Kratos990

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum kendime yeni bir ps4 kol aldım ama playstation konsolum yok kolu nasıl şarj edebilirim priz kullanmayın diyorlar anakart yanar dediler tv arkasındaki usb portuna taktım sadece mavi ışık yanıyor turuncu ışık yanıp sönmesi gerekmiyormuydu cevaplarsanız sevinirim birde priz olur diyorsanız kaç amper olması lazım adaptörün

Merhaba arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum kendime yeni bir ps4 kol aldım ama playstation konsolum yok kolu nasıl şarj edebilirim priz kullanmayın diyorlar anakart yanar dediler tv arkasındaki usb portuna taktım sadece mavi ışık yanıyor turuncu ışık yanıp sönmesi gerekmiyormuydu cevaplarsanız sevinirim birde priz olur diyorsanız kaç amper olması lazım adaptörün
Konsol kaç w veriyosa ona göre adaptör alıcan heralde kanka

Kolda 5v 800 mah yazıyor evdeki şarj başlıkları 2.0 amper kabloda öyle 2.0 amper

Hocam ben bilgisayara usb ile bağlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,027
Üyeler
183,937
Son üye
fatihbey
Geri