Arkadaşlar yaklaşık 6 sene Ps3 kullandım satıp yeni bir cihaza geçiş yapmak istiyorum şuanki piyasaya göre Ps4 ler uçtu arkadaşlar Xbox One S mi almalıyım Yoksa Ps4 mü oturduğum zaman rahat 4-5 saat oynuyorum
PC toplamak daha mantıklı 2013'te çıkan bir şeye para verilmez.Arkadaşlar yaklaşık 6 sene Ps3 kullandım satıp yeni bir cihaza geçiş yapmak istiyorum şuanki piyasaya göre Ps4 ler uçtu arkadaşlar Xbox One S mi almalıyım Yoksa Ps4 mü oturduğum zaman rahat 4-5 saat oynuyorum
kanka hatalısın ama ps4 ve x box çıkığında beri yenilenerek bu günlere geldiPC toplamak daha mantıklı 2013'te çıkan bir şeye para verilmez.
Pc var zaten de Konsol dan bahsediyorum konsol kullanıcısıyımPC toplamak daha mantıklı 2013'te çıkan bir şeye para verilmez.
adam ikisinden birini sormuş pc toplamayla ilgili bir şey sormamış demek ki konsol istiyor her laptop yazanlara o fiyata masaüstü toplarsın veya her konsol önerisine pc daha mantıklı yazmaktan vazgeçinPC toplamak daha mantıklı 2013'te çıkan bir şeye para verilmez.
Bende o karardayım Ps den sıkıldım şahsenx box one x kullanıcısıyım çok memnunum s den ne farkı vardı bilmiyom ama bence x box
gözünü kırpmadan xbox almanı öneririmPC var zaten de Konsol dan bahsediyorum konsol kullanıcısıyım
+1x box one x kullanıcısıyım çok memnunum s den ne farkı vardı bilmiyom ama bence x box
Yaklaşık ilk çıktığında PS 4 aldım. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Xbox Game Pass ile PS Plus arasında fiyat farkı var bu Xbox almak için bir neden olabilir fakat Ps Plus aylık oyunları çoğu zaman gerçekten memnun edici oluyor. İndirimler de aynı şekilde ve Ps exculusive oyunlar PS alma nedenlerinden biri fakat şunu da söylemeliyim ben hep bir PS kullanıcısıydım. O yüzden Xbox hakkında pek bir şey söyleyemem. Emin olduğum şey ikisinin arasında pek bir fark yok ikisinin de ayrı ayrı pozitif ya da negatif yönleri var. İkisinde de pişman olmazsın ikisi de kendini kanıtlamış cihazlar.Arkadaşlar yaklaşık 6 sene Ps3 kullandım satıp yeni bir cihaza geçiş yapmak istiyorum şuanki piyasaya göre Ps4 ler uçtu arkadaşlar Xbox One S mi almalıyım Yoksa Ps4 mü oturduğum zaman rahat 4-5 saat oynuyorum
Bilgisayarı olduğunu yazmış.PC Topla daha iyi.
PS 4 'te evet indirimsiz fiyatlar çok pahalı fakat oyun eski ya da yeni fark etmeyecek şekilde bazen Plus özel bazen herkese indirim yapılıyor ve iyi indirimler oluyor. Mesela ben NBA 2K20' yi 120 TL'ye, Pes 2020'yi 135 TL'ye, FIFA 20'yi 145 TL'ye, GTA V'yi 40 TL'ye ve Uncharted 4 ve Nathan Drake Collection'u bedavaya aldım.PlayStationın oyunları pahalı fakat xbox a göre çok daha fazla oyun seçeneğine sahip. Ayrıca xboxta alabileceğin üyelikler var. Şahsen xbox daha mantıklı duruyor.