Kanka onları kim takar god of war ve bloodborne ayrıca demon souls yeter.Ama ps nowa spiderman falan getirmezdi gelebilir hepsiGelecek zaten ama GoW, TLOU, Spiderman gibi oyunları beklemeyin. Sony bırakmaz onları. Ratchet and Clank, Infamous falan gelebilir.
Salar kanka ps5 geçilçek artık.Gow u salacağını hiç düşünmüyorum.
Şu ana kadar gelen oyunlar da çok takılan oyunlar değildi işte ondan bahsediyorum. Çok ilgi duyulan oyunları getirmezler.Kanka onları kim takar god of war ve bloodborne ayrıca demon souls yeter.Ama ps nowa spiderman falan getirmezdi gelebilir hepsi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Salar kanka ps5 geçilçek artık.
Bütün özel oyunları getircegini duydum ayrıca tüm ps4 oyunlarınıda çünkü horizon zero dawnda iyi bir oyun bunu saldıysa hepsini salar ztn ps nowa god of war serisi ve spiderman geldi ve gelicek pusuda kalın ve gelirse net epic games gelicek çünkü kingdom heart serisi epicde çıkıcak kingdom hearts serisi ps4 oyunlarıdır.Şu ana kadar gelen oyunlar da çok takılan oyunlar değildi işte ondan bahsediyorum. Çok ilgi duyulan oyunları getirmezler.
Horizon Zero Dawn başarılı bir oyun, haklısın fakat o bahsettiğim ilgiyi toplamış bir oyun da değil. Days Gone da aynı şekilde.Bütün özel oyunları getircegini duydum ayrıca tüm ps4 oyunlarınıda çünkü horizon zero dawnda iyi bir oyun bunu saldıysa hepsini salar ztn ps nowa god of war serisi ve spiderman geldi ve gelicek pusuda kalın ve gelirse net epic games gelicek çünkü kingdom heart serisi epicde çıkıcak kingdom hearts serisi ps4 oyunlarıdır.
ps nowdan spiderman ve blood borne ayrıca god of war serisi oynayabiliyosun kralps now yokki turkiye de özel oyunlar gelseydi unchardet 1,2,3,4 gelirdi fazla gelir sağlamayan oyunları getiriyorlar pc ye gelmesi iyi bir şey müşteri çekmek anlamında days gone grafikleri nasıl olur 4k da ps5 de çok iyi grafikleri 4k da 4k 60fps
Kanka dogruda kesinlikle haklısın.Şöyle düşün sen daha fazla gelir elde etmek istemezmiydin bu horizon özel oyundu sony artık adı sony degil sony grub ayrıca epic gelme ihtimali teltale oyun serileri ayrıca kingodm hearts serisi p4 oyunudur ondan dolayı bide sony ile anlaşmalılar diye biliyorum.Kısacası Çok iyi haberler olucak. Enis kirazogluHorizon Zero Dawn başarılı bir oyun, haklısın fakat o bahsettiğim ilgiyi toplamış bir oyun da değil. Days Gone da aynı şekilde.
TLOU ve GoW markası, Sony'nin bel kemiği gibi. Bu oyunlar için konsol alan insan sayısı düşünemeyeceğin kadar fazla. Sony bu oyunları PC tarafına getirirse kendi ayağına sıkmış olur. Bu yüzden getireceklerini düşünmüyorum.
Hem ek olarak, PS Now'a gelirse Epic'de nasıl olacak onu anlamadım. Sadece PS Now'da olacak işte. Epic'de falan satılmayacak ki.
kral biliyorum üyelik yok turkiyede eskiden 7gunluk alınabiliyordups nowdan spiderman ve blood borne ayrıca god of war serisi oynayabiliyosun kral
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka dogruda kesinlikle haklısın.Şöyle düşün sen daha fazla gelir elde etmek istemezmiydin bu horizon özel oyundu sony artık adı sony degil sony grub ayrıca epic gelme ihtimali teltale oyun serileri ayrıca kingodm hearts serisi p4 oyunudur ondan dolayı bide sony ile anlaşmalılar diye biliyorum.Kısacası Çok iyi haberler olucak. Enis kirazoglu
Eyer last of us god of war spiderman gelmicekse bunu ps nowa getirmezdi.Horizon Zero Dawn başarılı bir oyun, haklısın fakat o bahsettiğim ilgiyi toplamış bir oyun da değil. Days Gone da aynı şekilde.
TLOU ve GoW markası, Sony'nin bel kemiği gibi. Bu oyunlar için konsol alan insan sayısı düşünemeyeceğin kadar fazla. Sony bu oyunları PC tarafına getirirse kendi ayağına sıkmış olur. Bu yüzden getireceklerini düşünmüyorum.
Hem ek olarak, PS Now'a gelirse Epic'de nasıl olacak onu anlamadım. Sadece PS Now'da olacak işte. Epic'de falan satılmayacak ki.
bazı oyunları sabit kalmıyor spiderman gibi ps now dakral biliyorum üyelik yok turkiyede eskiden 7gunluk alınabiliyordu