PurpleWebb
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 610
- İsim
- Deniz Duran
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel dostum dediğin doğru ama sahte sahibinden veya dolap linki ve ilanı oluşturup oradan kandırıyorlar insanları yada ilk kapora vs alıp oyalıyorlar direk. Cevaptaki dolap, sahibinden param güvendeye vs. aldanma. İnsanları böyle kandırıyorlar.Sahibinden kısmı dışında dediklerinize takıldım ben de doğru oradan fake olduğunu anlaşılıyor. Konudan biraz alakasız ama param güvende ile bir ürün aldığınızda koşulsuz şartsız zaten 2 gün içinde geri iade edebiliyorsunuz bu böyleyken nasıl dolandırılıyorsunuz anlamadım.
Gerçekten satsa bu ürünü gider Sahibindene ve Dolap'a da koyar. Öyle bişi olsa zaten bu ürünü bu fiyata havada karada kapan olur illa.
Adam Faceden keriz avında yani. Yoksa normal bir Sahibinden veya Dolap üzerindeki alışverişte dediğin gibi güvence var.
Sadece dikkatli olmak lazım.
Ben sadece ilanın konumu Samsun olması itibarıyla şansımı denedim, profili ve diğer ilanları vs inceleyince fake olduğunu anladım direk zaten. Beklediğim bir cevap geldi işin doğrusu. Bu fiyata kim PS4 Pro satar. sjsjsjsj