Merhaba ben Ps4 Pro düşünüyorum. Fakat Cuh olarak kararsız kaldım. Pro serisinden iyi anlayan, bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan, yardım istiyorum. Forumun biraz cuh konusunda bilgilenmesi içinde iyi olur.
Teşekkür ederim; vakit arıp cevap verdiğiniz için.70 koldu en eski olanı 71 kodlu ortanca 72 kodlu olan ise günümüze en yakın üretilmiş sorunların en aza indirilmiş modelidir. Slimde de 20-21-22 diye gider. A kodlu olanlar 500gb B kodlu olanlar 1Tb olur.(slim için böyle pro zaten standart 1tb)
Eğer harfler uyuşmuyor ve güvenlik etiketi yerindeyse satıcı açılmadı diyerek yalan söylüyodur dikkat edin
7016B çok sesli, ucuz değilse onu almayın.Merhaba ben Ps4 Pro düşünüyorum. Fakat Cuh olarak kararsız kaldım. Pro serisinden iyi anlayan, bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan, yardım istiyorum. Forumun biraz cuh konusunda bilgilenmesi içinde iyi olur.
Ben de PlayStation 4 slim var nasıl cuha bakacağım70 koldu en eski olanı 71 kodlu ortanca 72 kodlu olan ise günümüze en yakın üretilmiş sorunların en aza indirilmiş modelidir. Slimde de 20-21-22 diye gider. A kodlu olanlar 500gb B kodlu olanlar 1Tb olur.(slim için böyle pro zaten standart 1tb)
Eğer harfler uyuşmuyor ve güvenlik etiketi yerindeyse satıcı açılmadı diyerek yalan söylüyodur dikkat edin
Power kablosunun üstünde sağında etikette yazarBen de PlayStation 4 slim var nasıl cuha bakacağım
20 ile başlıyor bu ne demekPower kablosunun üstünde sağında etikette yazar
Slimde aşırı büyük CUH farkları yok, Slimlerin çoğu versiyonu neredeyse aynı.Ben de PlayStation 4 slim var nasıl cuha bakacağım
İlk çıkan slimlerden sizinki20 ile başlıyor bu ne demek
Olmaz mı hocam ısınma fan sesi çok farkediyorSlimde aşırı büyük CUH farkları yok, Slimlerin çoğu versiyonu neredeyse aynı.
ve satsam ne kladar eder.bende 500m limited edition var 7116b 2tb model. iyi mi? . bende takasla aldım pek anlamam.