7116B serisi iyi, 2TB ve özel sürüm olması da avantaj.bende 500m limited edition var 7116b 2tb model. iyi mi? . bende takasla aldım pek anlamam.
Şeffaf lacivert olan versiyondan bahsediyosak,çok iyi para eder koleksiyoncu arkadaşlar 10kdan bile alabilir belki daha fazlasına gow tlou2 versiyonlarınq 7-8k istiyolar zatenve satsam ne kladar eder.
12500 e koydum yazan yokevet çok iyi satarsanız da baya para eder.
Hocam peki benim modelde herhangi bir sıkıntı oluşur mu ilk çıkan versiyon olduğu içinİlk çıkan slimlerden sizinki
Olmaz mı hocam ısınma fan sesi çok farkediyor
kanka yarı şeffaf lacivert kasa. ps deluxe hesabım 2. orjinal mavi kamuflaj kol.Şeffaf lacivert olan versiyondan bahsediyosak,çok iyi para eder koleksiyoncu arkadaşlar 10kdan bile alabilir belki daha fazlasına gow tlou2 versiyonlarınq 7-8k istiyolar zaten
bende koleysiyoncu sayılırım. ps4ü sevmemde last of uss için takasla aldım . bitirdim ilana koydum .Dalıcısı elbet çıkar özel sürüm bekleyin satarsınız olmadı 1000 TL daha ucuza korsunuz ama kesin satılır yani koleksiyoncu tayfa alır o ürünü.
kasam özel msı aegis b360 lı en son modeli . meselaalıcısı elbet çıkar özel sürüm bekleyin satarsınız olmadı 1000 TL daha ucuza korsunuz ama kesin satılır yani koleksiyoncu tayfa alır o ürünü.
şimdi çektimbende koleysiyoncu sayılırım. ps4ü sevmemde last of uss için takasla aldım . bitirdim ilana koydum .D
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasam özel msı aegis b360 lı en son modeli . mesela
Mesaj otomatik birleştirildi:
♥♥♥
7116b nin fanı kısılmış hali diyorlar.pro da 7216b sürümü sorunsuza yakın