Receb İvedik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,048
iki konsol arasında kaldım ikinci el alıcam hemen hemen aynı fiyatlar ağırlıklı olarak gta rdr pes vs oynuyorum
Klasik PC oyunları oynayacaksan Series S.iki konsol arasında kaldım ikinci el alıcam hemen hemen aynı fiyatlar ağırlıklı olarak gta rdr pes vs oynuyorum
hocam performans ve grafik kalitesi olarak hangi konsol daha güçlüKlasik PC oyunları oynayacaksan Series S.
Exclusive oyunlara adım atmak istersen, bu oyunları seviyorsan ve oynamak istiyorsan hiç düşünmeden PS4![]()
Alman gereken series s o zaman çünkü FPS boost gibi özellikleri var bunun sayesinde oyunların hemen hemen hepsi 60 FPS akıcı çalışıyor. RDR 1 oynamak istiyorsan alabileceğin tek yer de burası geriye uyumluluk sayesinde oynayabiliyorsun, hem kendi emülatörleri sağ olsun daha yüksek çözünürlükte oynatıyor. Microsoft Store ile daha fazla ucuz oyun alabilirsin.iki konsol arasında kaldım ikinci el alıcam hemen hemen aynı fiyatlar ağırlıklı olarak gta rdr pes vs oynuyorum
Pc varsa ps4 yoksa xboxiki konsol arasında kaldım ikinci el alıcam hemen hemen aynı fiyatlar ağırlıklı olarak gta rdr pes vs oynuyorum
Grafik kalitesi olarak genelde PS4 Pro, FPS olarak genelde Series S.hocam performans ve grafik kalitesi olarak hangi konsol daha güçlü