Neler Yeni

PS4-PS5'de Olmayan veya Bu Konsollarda Olup 30FPS Olan PC Oyunları

Park

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Park
Arkadaşlar Merhaba,
20 Yıllık Konsolcuyum, ilk defa PC topladım. Yaz İndirimleri de kapıda. Başlıktaki klasmana giren oyun tavsiyelerinize açığım. Başlığa ekstra olarak Game Pass Ultimate sahibiyim.

Örnek Olarak.

GTA IV, Deus Ex Human Revolution, Batman Arkham Origins. Bu üç oyun PS4/5'de mevcut değil.
Dishonored Serisi, Arkham City ve Knight, Mad Max, Sleeping Dogs. Bu dört oyun PS4/5'de mevcut ancak hepsi neredeyse 1080/30.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
pcheveslisi11
hocam the last of us 1 steamde var ummarım indirim olur sisteminiz iyise öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

the forest
hocam birde resident evil serisi hocama daha çok var ne tarz oyunlar oynuyorsunuz ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Park

Park

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Park
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam the last of us 1 steamde var ummarım indirim olur sisteminiz iyise öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

the forest
hocam birde resident evil serisi hocama daha çok var ne tarz oyunlar oynuyorsunuz ?
Genellikle AAA oyunlar hocam. PS, Özel oyunlarının tamamını oynadım. Özellikle 2013 öncesi çıkan oyunlar tercihim. Sistem 4070/13700K/32GB DDR5.

121709

80+ Silver
hocam the last of us 1
Playstation 4 ve 5'de olmayan oyunları soruyor arkadaş?
Arkadaşlar Merhaba,
20 Yıllık Konsolcuyum, ilk defa PC topladım. Yaz İndirimleri de kapıda. Başlıktaki klasmana giren oyun tavsiyelerinize açığım. Başlığa ekstra olarak Game Pass Ultimate sahibiyim.

Örnek Olarak.

GTA IV, Deus Ex Human Revolution, Batman Arkham Origins. Bu üç oyun PS4/5'de mevcut değil.
Dishonored Serisi, Arkham City ve Knight, Mad Max, Sleeping Dogs. Bu dört oyun PS4/5'de mevcut ancak hepsi neredeyse 1080/30.
Öncelikle Ps4 ve Ps5'de olmayan oyunlar ya eski oyunlar yada indie vs tarz oyunlar oluyor. Eski olanlar öyle çok keyif vermez, örn GTA4 2008 yapım dönemine göre iyi şuana göre leş grafikli bir oyun, ha GTA serisinde şu avantaj var bi' enb mod kurarsın oyun güzelleşir ama diğer eski yapımlarda genelde pek grafik modu vs bulamaz hatta direkt herhangi bir mod bile bulamayabilirsiniz.

Top Bottom