Neler Yeni

PS4 SATIN ALDIĞIM OYUNU ARTIK OYNAYAMIYORUM

mellSh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Şahin
ps4 proya sahibim ve uzun zaman önce spiderman miles&morales oyununu satın almıştım. Satın aldığım zaman hesabımda ps plus üyeliğim yoktu ve ps plus üyeliği aldıktan 1-2 ay sonra oyunu satın almış olmama rağmen üzerinde kilit işareti var ve tekrar satın almam hakkındaa bir şey diyor. Bunun ps plus almamla bi ilgisi var mı? Oyunu satın alalı 1 yıl olmuştur.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ps4 proya sahibim ve uzun zaman önce spiderman miles&morales oyununu satın almıştım. Satın aldığım zaman hesabımda ps plus üyeliğim yoktu ve ps plus üyeliği aldıktan 1-2 ay sonra oyunu satın almış olmama rağmen üzerinde kilit işareti var ve tekrar satın almam hakkındaa bir şey diyor. Bunun ps plus almamla bi ilgisi var mı? Oyunu satın alalı 1 yıl olmuştur.
PS+ alınca oyunu satın almadan da oynayabiliyorsun. Sende de o yüzden kilit var ama oyunu satın aldıysan oynamaya devam edebilmen lazım. Oyunu PS Storede açınca alınmış gözükmüyor mu?

mellSh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS+ alınca oyunu satın almadan da oynayabiliyorsun. Sende de o yüzden kilit var ama oyunu satın aldıysan oynamaya devam edebilmen lazım. Oyunu PS Storede açınca alınmış gözükmüyor mu?
Oyuna tıklayınca oyunu ps store dan satın alın diyor ama ben almıştım niye 2. defa almam gerektiğini anlayamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Selman Balcancı
Belki iade etmiş ama hatırlamıyor olabilir misin ya da aile evindeysen ve kardeşin varsa o etmiş olabilir mi

mellSh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki iade etmiş ama hatırlamıyor olabilir misin ya da aile evindeysen ve kardeşin varsa o etmiş olabilir mi
Hayır kesinlikle olamaz. Bugün ücretsiz olarak fortnite indirdim ve kilit geldi onada ama sonra düzeldi sanırım servise göndericem

BARANN35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Baran Bal
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konsollar
Genelde başkasının hesabında olan bir oyunu kendi hesabında oynarken, diğer hesabın şifresi değiştirilirse sende oyun kilitli görünür, kütüphaneye bak yine de (menü de en sağda) kütüphanede oyun görünmüyorsa oyuna sahip değilsin demektir.

Top Bottom