PS4 Slim Alınır mıı?

30 fps oynatiyor fakat ps oldugu icin pcdeki 30 fps den farkli biraz. Yine akici gozukuyor. Fakat ben olsam yine de almam. Xbox series s varken.
Evet bunu ben de duydum. O yüzden 30 FPS değeri iyi aslında.

Kanki PS kalite değil mi? Hem kutulu oyun arşivi bile yaparım.
XBOX'da sevdiğim oyunlar da yok ki bir de.

Knkam arsiv yapicam derdine daha kotu makine aliyosun. Arsiv yapsan ne yapmasan ne. Gamepass alirsin kafa rahat olur. Hem cebinden daha az para cikar hem daha cok oyun oynama imkanin olur

kutulu oyun arşivi yapmak sana kalmış ama çok yüksek gelirli biri değilsen eğer yeni nesilin en iyi fiyat performans ürünü Xbox series s oyunların çoğunu 2k da 60 ve 120 fps oynatıyor bir nevi 10bin liralık PC gücünde artı game pass cabası yani arşivi boşver bence

Çok pahalı PRO.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.84 TFLOPS nedir kanki?
PS4-XBOX One konsollerı 900P30 FPS e kadar düşüyor.
PS4 PRO 1080P60 FPS oynatabilecek seviyede.
Slim alınmaz.

PS alsın o oyunlara para yetiyorsa ama sakına slım almasın PRO alsın.

Satmak yok. En az 1 yıl içinde tüm oyunları bitiririm. Arşivim de olur.

TLOU, Teraflop nedir kanki?
The last of us
İşlem gücü

Bence mantıklı değil. Korsan oyun önermiyorum.
Ben kutulu arşiv yapacağım.
kutulu oyun arşivi yapmak sana kalmış ama çok yüksek gelirli biri değilsen eğer yeni nesilin en iyi fiyat performans ürünü Xbox series s oyunların çoğunu 2k da 60 ve 120 fps oynatıyor bir nevi 10bin liralık PC gücünde artı game pass cabası yani arşivi boşver bence
Kanki PS4 bitsin oyunları (vaktim bol cidden), diğer nesil için para biriktirim. Geri de bir arşiv ve yaşanmışlık (arabesk oldu :D) bırakırım.

30 FPS oynatıyor galiba.
evet öyle benim sana önerimdir ama sana kalmış ps4pro al 1080p60 miss gibi oyna xbox gelirsek ps'in yanından geçemez birkaç özel oyunu saysam onlar bile xbox'ı tokatlar

evet öyle benim sana önerimdir ama sana kalmış ps4pro al 1080p60 miss gibi oyna xbox gelirsek ps'in yanından geçemez birkaç özel oyunu saysam onlar bile xbox'ı tokatlar
Evet hocam o özel oyunların fiyatları bile tokatlıyor :D
TLOU 500 TL. Sadece bir oyun 500tl. Hikayesi açısından çok iyi olma da oynanış anlamında en iyi 2.oyun ama çok pahalılar XBOX tarafında GAME PASS ile birçok 3. Parti iyi olan oyun var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,392
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt
Geri