- Reaksiyon skoru
- 350
- Konu Sahibi Konu Sahibi
30 FPS oynatıyor galiba.oynatır oynatır'da daha iyi performans için demiştim
buda video
30 FPS oynatıyor galiba.oynatır oynatır'da daha iyi performans için demiştim
buda video
30 fps oynatiyor fakat ps oldugu icin pcdeki 30 fps den farkli biraz. Yine akici gozukuyor. Fakat ben olsam yine de almam. Xbox series s varken.30 FPS oynatıyor galiba.
Evet bunu ben de duydum. O yüzden 30 FPS değeri iyi aslında.30 fps oynatiyor fakat ps oldugu icin pcdeki 30 fps den farkli biraz. Yine akici gozukuyor. Fakat ben olsam yine de almam. Xbox series s varken.
Knkam arsiv yapicam derdine daha kotu makine aliyosun. Arsiv yapsan ne yapmasan ne. Gamepass alirsin kafa rahat olur. Hem cebinden daha az para cikar hem daha cok oyun oynama imkanin olurEvet bunu ben de duydum. O yüzden 30 FPS değeri iyi aslında.
Kanki PS kalite değil mi? Hem kutulu oyun arşivi bile yaparım.
XBOX'da sevdiğim oyunlar da yok ki bir de.
kutulu oyun arşivi yapmak sana kalmış ama çok yüksek gelirli biri değilsen eğer yeni nesilin en iyi fiyat performans ürünü Xbox series s oyunların çoğunu 2k da 60 ve 120 fps oynatıyor bir nevi 10bin liralık PC gücünde artı game pass cabası yani arşivi boşver benceEvet bunu ben de duydum. O yüzden 30 FPS değeri iyi aslında.
Kanki PS kalite değil mi? Hem kutulu oyun arşivi bile yaparım.
XBOX'da sevdiğim oyunlar da yok ki bir de.
PS4-XBOX One konsollerı 900P30 FPS e kadar düşüyor.Çok pahalı PRO.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1.84 TFLOPS nedir kanki?
The last of usSatmak yok. En az 1 yıl içinde tüm oyunları bitiririm. Arşivim de olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TLOU, Teraflop nedir kanki?
Ps4 kırmak mantıklı değil mi2. el alın alacaksanız ve alacaksanız bence Pro alın. Daha uzun süre götürür sizi.
Bence mantıklı değil. Korsan oyun önermiyorum.Ps4 kırmak mantıklı değil mi
Ben kutulu arşiv yapacağım.Bence mantıklı değil. Korsan oyun önermiyorum.
Kanki PS4 bitsin oyunları (vaktim bol cidden), diğer nesil için para biriktirim. Geri de bir arşiv ve yaşanmışlık (arabesk oldukutulu oyun arşivi yapmak sana kalmış ama çok yüksek gelirli biri değilsen eğer yeni nesilin en iyi fiyat performans ürünü Xbox series s oyunların çoğunu 2k da 60 ve 120 fps oynatıyor bir nevi 10bin liralık PC gücünde artı game pass cabası yani arşivi boşver bence
evet öyle benim sana önerimdir ama sana kalmış ps4pro al 1080p60 miss gibi oyna xbox gelirsek ps'in yanından geçemez birkaç özel oyunu saysam onlar bile xbox'ı tokatlar30 FPS oynatıyor galiba.
PS4 Pro her oyunu 1080p 60FPS oynatmıyor.ps4pro al 1080p60 miss gibi oyna
Xbox series s 2k da baya bir oyunu 2k 60 120 fps oynatıyor yeni çıkan cod 60 fps warzone 120 fps forza 60 aklıma gelen bunlar bence Xbox series s alıp rahatına bakmalıPS4 Pro her oyunu 1080p 60FPS oynatmıyor.
Evet hocam o özel oyunların fiyatları bile tokatlıyorevet öyle benim sana önerimdir ama sana kalmış ps4pro al 1080p60 miss gibi oyna xbox gelirsek ps'in yanından geçemez birkaç özel oyunu saysam onlar bile xbox'ı tokatlar