Neler Yeni

PS4 SLİM FİFA 21 KASMA SORUNU !

Kutii

80+
Ps4 slim cihazım daha 2 günlük sıfır aldım ve içinde sadece Fifa 21(CD) yüklü. Oyunun menüsündeyken geçişlerde kasmalar oluyor. kadro duzenlerken oyuncularin yerini degistirirken ve oyunun açılılş ekraninda da kasmalar oluyor neden böyle oluyor bilmiyorum. Suanlik baska oyunda denemedim fakat eger baska oyunda da olursa garantiye goturecegim donanimsal bir problem olabilir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ps4 slim cihazım daha 2 günlük sıfır aldım ve içinde sadece Fifa 21(CD) yüklü. Oyunun menüsündeyken geçişlerde kasmalar oluyor. kadro duzenlerken oyuncularin yerini degistirirken ve oyunun açılılş ekraninda da kasmalar oluyor neden böyle oluyor bilmiyorum. Suanlik baska oyunda denemedim fakat eger baska oyunda da olursa garantiye goturecegim donanimsal bir problem olabilir.
oynanışta bir problem var mı? ben 21 denemedim ama 20de herhangi bir sorun yoktu.

Kutii

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oynanışta bir problem var mı? ben 21 denemedim ama 20de herhangi bir sorun yoktu.
oynanista hicbir problem yok menu gecislerinde oluyor. ayrica ps4 un kendi menusunde de kasmiyor orda bir sıkıntı yok bence oyunla alakali bir durum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
oynanista hicbir problem yok menu gecislerinde oluyor. ayrica ps4 un kendi menusunde de kasmiyor orda bir sıkıntı yok bence oyunla alakali bir durum
o zaman oyunla alakalı bir durumdur. güncelleme ile çözülür.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
benim oturdugum yerde internet yok biz suan tatildeyiz ve guncellemeri yapamadim ondan da kaynaklaniyor olabilir
olabilir. belki ps4 sisteminin bile güncellemesi vardır. daha 2-3 gün önce gelmiş olması lazım bir güncelleme

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom