Neler Yeni

Ps4 Slim Mi Alsam Xbox Mı?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Hocam Ben Ne Alirsam Alayim Sifir Alacagim Simdi Daha Once Hic xboxta Kullanmadim Yillardir ps Kolu Ps Kolu Uncharted 2kere Oturdum İzledim Ama oynamak Farkli Kararsizim İste Pc Alirsam Tabikide daha İyi Benim İcinde
Sıfır alacaksan PS4 almanızı önermem çünkü o fiyat cidden pahalı. Series S almak daha mantıklı, aradaki farka değer ama siz cidden o exclusive oyunları deneyimlemek istiyorsanız PS4 alın. Ha tabi bir de PS4 alırsanız oyun bütçesi de ayırmanız gerecek. Xbox'da ise Gamepass ile bu problem ortadan kalkıyor.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Ps4 de ki oyunlar sıfır başlayacaksan ve hikayeli oyunlar seviyorsan seni rahat 2-3 yıl götürür ama sonra güncel oyun çıkmaz.Xbox ise verdiği hizmet sayesinde Türk oyuncular için cankurtaran gibidir.Sıfır başlayacaksan xbox öneririm çünkü 600 tl lik farkı babam öder mi diye düşünüyorsun daha..Oyunlara 400-500 verebilecek misin?Yada indirim bekliyip toplu halde mi alacaksın bunları kendin karar ver asıl sorun bu.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Sıfır alacaksan PS4 almanızı önermem çünkü o fiyat cidden pahalı. Series S almak daha mantıklı, aradaki farka değer ama siz cidden o exclusive oyunları deneyimlemek istiyorsanız PS4 alın. Ha tabi bir de PS4 alırsanız oyun bütçesi de ayırmanız gerecek. Xbox'da ise Gamepass ile bu problem ortadan kalkıyor.
Peki Gamepass'in En İyi Oyunlari Neler?

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0