rdr2 hariç yazdıklarında varWitcher 3
Rdr2
tlou remastered ve part 2
Ghost of thusima
Bu oyunların türkçe dil desteği var mı ps4 te
skyrim'e de bakabilirsin mod kısmında türkçe yama modu var bildiğim kadarıyla başarım ( kupa ) glemiyor mod oldugu için ama en azından türkçe skyrim keyfiWitcher 3
Rdr2
Ghost of thusima
Edit. Karakter seslendirmeleri ingilizce ama türkçe altyazı ve itemlerin filan isimleri türkçe yapabilir miyim ?
rdr2 hariç yazdıklarında var
Mesaj otomatik birleştirildi:
skyrim'e de bakabilirsin mod kısmında türkçe yama modu var bildiğim kadarıyla başarım ( kupa ) glemiyor mod oldugu için ama en azından türkçe skyrim keyfi
Witcher 3: TR altyazı ve arayüz var.Witcher 3
Rdr2
Ghost of thusima
Edit. Karakter seslendirmeleri ingilizce ama türkçe altyazı ve itemlerin filan isimleri türkçe yapabilir miyim ?
Rdo (red dead ONLİNE) oynamak için mecbur dijital olarak satın alacağım. Social club hesbaımı bağlayarak pc deki ilerlememi ps de devam ettirebilir miyim (bole bişi varsa biraz cahilim bu konuda)RDR2 de bulunmuyor.
Yama kurmak için korsan konsol lazım, korsan oyun lazım.
En iyi cevap olarak raporladım. Teşekkür ederimWitcher 3: TR altyazı ve arayüz var.
RDR2: hiçbir platformda TR desteği yok.
TLOU: TR altyazı ve arayüz var.
TLOU part 2: TR seslendirme ve TR arayüz var.
Ghost of thusima bilmiyorum.
Şimdi ben karakterleein seslendirmesini ingilizce yapıp kalan herşeyi (altyazı arayüz) türkçe yapabilir miyim ?Witcher 3: TR altyazı ve arayüz var.
Bilmiyorum.Rdo (red dead ONLİNE) oynamak için mecbur dijital olarak satın alacağım. Social club hesbaımı bağlayarak pc deki ilerlememi ps de devam ettirebilir miyim (bole bişi varsa biraz cahilim bu konuda)
En iyi cevap olarak raporladım. Teşekkür ederim
Ve spiderman da türkçe desteği arayüzü var mı ?Witcher 3: TR altyazı ve arayüz var.
RDR2 hariç hepsinde İngilizce seslendirme ile TR arayüz ve altyazı açabilirsin. TLOU 2 için dilersen karakter seslendirmesini de Türkçe yapabilirsin.Rdo (red dead ONLİNE) oynamak için mecbur dijital olarak satın alacağım. Social club hesbaımı bağlayarak pc deki ilerlememi ps de devam ettirebilir miyim (bole bişi varsa biraz cahilim bu konuda)
En iyi cevap olarak raporladım. Teşekkür ederim
Şimdi ben karakterleein seslendirmesini ingilizce yapıp kalan herşeyi (altyazı arayüz) türkçe yapabilir miyim ?
Maalesef yok. Yeni çıkan miles morales için de destek gelmedi. Yani iki oyunda da yok.Ve spiderman da türkçe desteği arayüzü var mı ?