Neler Yeni

PS4 vs toplama PC Hangisini almalıyım sizce?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Konsol daha çok istiyor gibi geldi ben de o yüzden öyle dedim ama neeyse.

Ki pc almanın da daha mantıklı olduğunu belirtmiştim...
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el parçalardan çok rahat güçlü bir oyun sistmei toplanır o paraya.

Arkadaşa RX580'li sistem toplamıştık o paralara geçenlerde sıfır parçalarla birlikte.
Yani hocam suan bana linkli bir sekilde boyle bir sistem bulabiliyosaniz ben pcye okeyim

Ve arti satmak istesen dahi yine aldğn fiyatlara rahatlkla satabileceğim urun
Alirsam 3-4yil kullanirim en az gibi hocam

ridvan k

80+ Bronze
Yani hocam suan bana linkli bir sekilde boyle bir sistem bulabiliyosaniz ben pcye okeyim

Alirsam 3-4yil kullanirim en az gibi hocam
Sony 2026 a kadar destek verecegini aciklamştı ps4 de o yuzden icimiz rahat olsun ki ps3 bile hala satilior gunumuzde

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Linkli ürünler gereksiz pahalı. Tek tek pazarlık yapa yapa uygun paralara çok güzel sistemler toplayabiliyorsunuz ama illaki link olsun ben direkt alıcam uğraşmam diyorsanız sizin kararınız.
Yani hocam önce bi linkli bakmamiz daha iyi olur

Ve yani ps aklimi cok celiyor
Pc olsa cs valo ets falan oynayabiliruz(apu)arklarla ama psde oyun olarak daha cok avantaj var

Pc olsa cs valo ets falan oynayabiliruz(apu)arklarla ama psde oyun olarak daha cok avantaj var
Linkli iyi bir şey yok alınacak şu zamanda.

Eğer 2.el'den sağlam parçalarla toplarsanız sıfır bir ürün almak yerine o oyunlar rdr, gow, elden ring, ac vallhalla olur merak etmeyin

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Linkli iyi bir şey yok alınacak şu zamanda.

Eğer 2.el'den sağlam parçalarla toplarsanız sıfır bir ürün almak yerine o oyunlar rdr, gow, elden ring, ac vallhalla olur merak etmeyin
İşte pek bi bilgim yok yardımcı olsanız

Rudiarius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Samet Yılmaz
Peki kanka bu kırdırma işlemi ne oliyor tam olarak

Atıyorum yeni gow ücretsiz indirebiliyomuyum?
Kırdırma işlemi yazılım ile cihazın sürümü 9.00 veya daha eski ise yapılabiliyor her acıldığında bir adet usb ile tekrar yazilimini yukleyip, oyunları calistirabiliyorsun
Oyunları baska bir pcden harici hdd ye atman lazım yani bir pc bos bir usb(boyutu önemli degil) birde hddye ihtiyacın var ps yanında yada aldığın yere yükletirsin oyun başı 10tl vs dir atıyorum

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eray
İşte pek bi bilgim yok yardımcı olsanız
ya açıkcası bütçeye göre baktığımda ps4 almak daha iyi olur senin için ama eğer ki ben biriktiririm diyorsan ve özel oyun oynamayacağım diyorsan 2. el series s ler satılıyor hem next gen bunu dememin sebebi ps4 gerçekten çok eski bir konsol yeni çıkıcak marvel spiderman 2 gelmeyecek misal ama tabi ki tercih senin sonuçta apu sistem de yani gücü belli

Ps4mü? Yoksa

Yoksa frekans tv apumu ? 8gb ram haliyle 5800tl

Evde herhangi bir pc yok
Ps4 satan yer kırma işlemide yapıyor

Fikri olan varmı?
şimdi baktım da alacağınız apu sistem 6300 tl bandında evet ps4 ''özel oyun oynamayacaksanız'' kesinlikle 2. el series s alın ps4 şuan almak sizin paranıza yazık olur

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
ya açıkcası bütçeye göre baktığımda ps4 almak daha iyi olur senin için ama eğer ki ben biriktiririm diyorsan ve özel oyun oynamayacağım diyorsan 2. el series s ler satılıyor hem next gen bunu dememin sebebi ps4 gerçekten çok eski bir konsol yeni çıkıcak marvel spiderman 2 gelmeyecek misal ama tabi ki tercih senin sonuçta apu sistem de yani gücü belli

şimdi baktım da alacağınız apu sistem 6300 TL bandında evet ps4 ''özel oyun oynamayacaksanız'' kesinlikle 2. el series s alın ps4 şuan almak sizin paranıza yazık olur
Öncelikle öneriniz için teşekkürler fakat o sistemi misal olarak attim maks 5500Tl cikar butce bu fiyatada xss yok o yuzden ps4 daha mantikli diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ARDA
İlgilendiği Kategoriler
Laptop,toplamapc,ets2
Neden hocam açıklayabilirmisiniz?

tabii ki ama benim bildiğim zaten genelde ikiside 30fps online oyunda pro 60fps diye biliyorum crack yapinca zaten online oynanmiyor galiba o yuzden cok bi fark olmaz heralde tabii ki çözünürlük farkı olacaktır ama kullanacağım tv 4k olmadığı için sorun olmaz herlade hocam
Kırdırınca online oynanmıyor ve güncelleme yapılmıyor

Bende şubatta aynı pc yi alicam ama ben internette testler var onu izleyerek karar verebilirsin (ets2 oynamak için bende alıcam)

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Kırdırınca online oynanmıyor ve güncelleme yapılmıyor

Bende şubatta aynı pc yi alicam ama ben internette testler var onu izleyerek karar verebilirsin (ets2 oynamak için bende alıcam)
Ets bakmistim 80-90fps veriyordu ama ayarlari hatirlamiyorum ps4de daha cok oyun oynama imkani var ondan tercihim ps4 olucak sanirim XSS baktimda bizim burda 8kya koymuslar ilana ps4 4.5k arada cok fark var yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
ARDA
İlgilendiği Kategoriler
Laptop,toplamapc,ets2
Ets bakmistim 80-90fps veriyordu ama ayarlari hatirlamiyorum ps4de daha cok oyun oynama imkani var ondan tercihim ps4 olucak sanirim XSS baktimda bizim burda 8kya koymuslar ilana ps4 4.5k arada cok fark var yani
Ps4 alırsan yada başka bir şey param güvende ile al

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Top Bottom