Neler Yeni

PS4 vs toplama PC Hangisini almalıyım sizce?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
hangi oyunları oynatiyor onada bak sonra eski oyunlara kalma ps4 değilde pro alabiliyorsan daha iyi
Hangi oyunları oynatıyor derken hocam anlamadım hala oyun çıkıyo diye biliyorum güncel olarak ps4e
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçenlerde arkadaş için RX580-1200AF-B450-2x8 3200 ram'li kasayı pazarlık vs diyerek 6K'ya toplamıştık bence değmez o paralara.
Apudan vazgeçtim ya ps4 iyidir şu exclisive(yanlis yazmis olabilirim) oyunlar cok iyi bence özellikle uncharted

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Bence ps4 almak olabilecek en kötü tercih olur şu sıralar ama yine de siz bilirsiniz.
Neden hocam açıklayabilirmisiniz?

ps4 pro ya göre performansı bı tık düşük totalde 6k gibi toplam oyun var ps4 de alınır gibi :kekw:
tabii ki ama benim bildiğim zaten genelde ikiside 30fps online oyunda pro 60fps diye biliyorum crack yapinca zaten online oynanmiyor galiba o yuzden cok bi fark olmaz heralde tabii ki çözünürlük farkı olacaktır ama kullanacağım tv 4k olmadığı için sorun olmaz herlade hocam

WhoCares

80+ Gold

tabii ki ama benim bildiğim zaten genelde ikiside 30fps online oyunda pro 60fps diye biliyorum crack yapinca zaten online oynanmiyor galiba o yuzden cok bi fark olmaz heralde tabii ki çözünürlük farkı olacaktır ama kullanacağım tv 4k olmadığı için sorun olmaz herlade hocam
yalnız 30 fps tatmin etmeyebilir bak ona göre sonra ya niye aldım deme

Neredeyse 10 sene önce çıkmış bir konsol ne kadar exclusive oyunları olsada fiyat etiketine baktığımda ise benim açımdan bir ps4 için uçuk bir rakam yazmakta. Ona 4500₺ vermek yerine elimde olan 5800'ü de kullanıp Xbox Series S alır ikinci elden bir adet garantisi devam etmekte olan ürünü satış sözleşmesi imzalayarak satın alırım en azından çok daha iyi grafikler görerek ve çok daha akıcı bir şekilde oynarım.

Xbox Gamepass ise büyük bir oyun arşivi elde edersiniz.

Ayrıca bir bilgisayar bence daha mantıklı konsolda neredeyse sadece oyun oynayabiliyorsunuz. İkisi de gerekli ancak pc bence bir tık daha gerekli bir ürün.

WhoCares

80+ Gold
Neredeyse 10 sene önce çıkmış bir konsol ne kadar exclusive oyunları olsada fiyat etiketine baktığımda ise benim açımdan bir ps4 için uçuk bir rakam yazmakta. Ona 4500₺ vermek yerine elimde olan 5800'ü de kullanıp Xbox Series S alır ikinci elden bir adet garantisi devam etmekte olan ürünü satış sözleşmesi imzalayarak satın alırım en azından çok daha iyi grafikler görerek ve çok daha akıcı bir şekilde oynarım.

Xbox Gamepass ise büyük bir oyun arşivi elde edersiniz.

Ayrıca bir bilgisayar bence daha mantıklı konsolda neredeyse sadece oyun oynayabiliyorsunuz. İkisi de gerekli ancak pc bence bir tık daha gerekli bir ürün.
xbox niye alsın bro onun yerine pc alip xbox game pass daha mantıklı

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
xbox niye alsın bro onun yerine pc alip xbox game pass daha mantıklı
Konsol daha çok istiyor gibi geldi ben de o yüzden öyle dedim ama neeyse.

Ki pc almanın da daha mantıklı olduğunu belirtmiştim...

Xbox bakmistim ilk bastada 6-6.5k diyolar onun yerine apu sistem daha mantıklı geldi bana
İkinci el parçalardan çok rahat güçlü bir oyun sistmei toplanır o paraya.

Arkadaşa RX580'li sistem toplamıştık o paralara geçenlerde sıfır parçalarla birlikte.

ridvan k

80+ Bronze

Ps4mü? Yoksa

Yoksa frekans tv apumu ? 8gb ram haliyle 5800tl

Evde herhangi bir pc yok
Ps4 satan yer kırma işlemide yapıyor

Fikri olan varmı?
Ps4 al keyfine bak kardesim ve eğer alırsan playstation plus 1 yillik 400 tl ye uyelik yap inanilmaz oyun kataloğu oluşmuş her ay verdikleri oyunlarda cok iyi cikior o yuzden asgari ucret artmşken hic affetme bi an once al

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
yani 30 fps tatmin etmez şu zamanda bütçeniz yazarsın foruma toplarlar zaten güzelinden bir sistem
Maks butcen dedigim gibi 6k oneri istemistim ama yapan olmamisti bende ps bakiyodum iste

ridvan k

80+ Bronze
Ps4 al keyfine bak kardesim ve eğer alırsan playstation plus 1 yillik 400 TL ye uyelik yap inanilmaz oyun kataloğu oluşmuş her ay verdikleri oyunlarda cok iyi cikior o yuzden asgari ucret artmşken hic affetme bi an once al
Ve arti satmak istesen dahi yine aldğn fiyatlara rahatlkla satabileceğim urun

Top Bottom