Bilişim öğrencisiyim PC yok bende lazım olduğu için yapıyorum yoksa bende yapmak istemiyorum ama mecburiyetBen yapmazdım
Hocam ps4 slim ve telefonu satsanız 0 alırsınız rahatAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bende PS4 slim 500gb tek kol var 3 yıl PS plus ve 100 tane oyunu var + Xiaomi redmi note 8 veriyorum bu PC ile takas yapicaz sizce iyi mi? yapmalimiyim
Ders çalışmak birde oyun oynamak için web tasarım filan görüyoruz bu tarz şeyler oyun olarakta rust bannerlord filan oynuyorumne için kullanacaksın bilgisayarı ona göre bir şey bulup sadece ps4 ile takas edebilirsin telefon fazlalıksa elinde onu da beraber takaslayabilirsin tabi ama burda önemli olan bilgisayar ile ne yapacağın
Pandemiden dolayı satabilecegimi düşünmüyorumHocam ps4 slim ve telefonu satsanız 0 alırsınız rahat
Para koyamiyorum ama üstüne öğrenci olduğum için sadece takas filan yapabilirimPc eski gibi duruyor ben olsam yapmazdım0 ürünlere bakardım. Araştırıp almanı öneririm
Hocam daha iyi laptoplara bakın yoksa en son careniz bunu almak olsunPandemiden dolayı satabilecegimi düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para koyamiyorum ama üstüne öğrenci olduğum için sadece takas filan yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne yapıyım bilmiyorum acil PC ihtiyacım var laptop olsa daha iyi çünkü taşıyorum sürekli
Kimse kabul etmiyoki takası bu gün rahat 100 tane ilana yazmisimdir bı bu olumlu dönüş yaptıHocam daha iyi laptoplara bakın yoksa en son careniz bunu almak olsun
Tek tek sat.Kimse kabul etmiyoki takası bu gün rahat 100 tane ilana yazmisimdir bı bu olumlu dönüş yaptı