arkadaşlar ps4'ümü sattım ve tekrardan ps4 almayı düşünüyorum bunun için bilgisayardan psn hesabıma giriş yapmayı denedim ama şifre yanlış diyor şifremi unuttuma basınca mail gelmiyor hiç bir türlü yardımcı olabilecek varmı acaba?
ama alan kişinin maili değiştirmesi için bize mail gelmesi gerek diye biliyorum bende öyle düşünmüştümdeAlan kişi değiştirmiştir alan kişiyle iletişime gecin
Hayır mail değişmiş olabilir. Ben de değiştirmiştim aldığım kişiye kod vs. bir şey gitmemişti. Hesabı satarken yanında verdiyseniz geri alma gibi bi şansın da yok. Adamla dalga mı geçiyorsun verip de geri almak ne.ama alan kişinin maili değiştirmesi için bize mail gelmesi gerek diye biliyorum bende öyle düşünmüştümde
İnşallahta alamazsınız eğer ki adama kendin verip geri almaya calisiyorsanama alan kişinin maili değiştirmesi için bize mail gelmesi gerek diye biliyorum bende öyle düşünmüştümde
Hesabı cihazla birlikte sattıysan girmeyi hiç deneme bile. Artık hesap alan kişinin olduğu için bilişim hırsızlığı suçu işlemiş olursun.arkadaşlar ps4'ümü sattım ve tekrardan ps4 almayı düşünüyorum bunun için bilgisayardan psn hesabıma giriş yapmayı denedim ama şifre yanlış diyor şifremi unuttuma basınca mail gelmiyor hiç bir türlü yardımcı olabilecek varmı acaba?
eğer satarken hesaplarda şu var bu var diye satmadıysanız geri alabilirsiniz ama satışa dahilse yaptığınız hırsızlık olurama alan kişinin maili değiştirmesi için bize mail gelmesi gerek diye biliyorum bende öyle düşünmüştümde