ps4 güncellemediyseniz illegale çevirip oyun doldurup satıp güzel bir paraya çevirebilrisinzsalonda xbox series s var odamda ise pc eski yıllardan kalma bir ps4 üm var içine cd girmiyor onu aslında kolay tamir ettirebilirim şimdi sorum şu ben bunu nasıl değerlendirebilirim
PS i satıp belki ps5e geçebilirsinizsalonda xbox series s var odamda ise pc eski yıllardan kalma bir ps4 üm var içine cd girmiyor onu aslında kolay tamir ettirebilirim şimdi sorum şu ben bunu nasıl değerlendirebilirim
konsolu zaten temiz olarak 2.el satarsam 5k benim 11 12 yıllık anası ağlamış konsolu satsam sattığıma değmezSatışa çıkarmayı düşündünüz mü hiç?
kırmak kolay mıkips4 güncellemediyseniz illegale çevirip oyun doldurup satıp güzel bir paraya çevirebilrisinz
series s i yeni aldım sayılır gayet memnunum playstation ı sevmiyorum çokikisinide satıp ps5 geçebilirsiniz
evet çok kolay ps4 sürümünüz düşük ise tutorial izleyip çok basit illegale çevirebilrisinizkonsolu zaten temiz olarak 2.el satarsam 5k benim 11 12 yıllık anası ağlamış konsolu satsam sattığıma değmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kırmak kolay mıki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
series s i yeni aldım sayılır gayet memnunum playstation ı sevmiyorum çok