Disk bulunamadı harddisk görme sorunu ve pc geç açılma.

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13
Yardımınıza ihtiyacım var.
Eski bir bilgisayarım var. i5 2. nesil işlemci ve gt420 ekran kartlı. Aktif olarak yenisini alamadığım için halen kullanıyorum. Bir ay önce birden d diskim kayboldu. Sata ve güç kablosu takılı ama d'ye girmiyor. Bir sata ssd ve birde 3.5 inç harddiskim var ama her şey onun içinde. Ssd içine de windows ve bazı görseller var. Bilgisayar bir ay önce bile saniyeler içinde açılıyordu şimdi dakikalar sonra açılıyor. Dosya gezgini ve diğer tüm uygulamalar hata veriyor. Yanıt vermiyor. Az önce açtım pc'yi sata ssd ve hdd kablolarını değiştirdim açılmıyor. Kablo kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama kabloya bir zarar vermedim ve en son yeni kablo almıştım zaten. Kafama takılan ise ben sadece ssd ile pc'yi açamıyorum açılmıyor ekranda remove disk or other medi yazısı çıkıyor. Windows ssd'de ama tek başına açılmıyor bu nedendir ? Ve siz benim yerim olsanız ne yapardınız. Harddisk içinde bir sürü fotoğraf falan var ve güç kablosu takıp pcyi açınca çalıştığını görüyorum dönüyor ve ses geliyor ama pc okumuyor onu. Birde konum bulunamadı hatası aldım kaç defa. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,631
Üyeler
185,915
Son üye
juse
Geri