1080p ise sorun yok.Yakın zamanda ps4 alıcam 2010 model bir televizyonum var grafikleri kötü olur mu sizce?
Televizyonda hd var ve film izlerken gayet iyi gözüküyor.
Televizyonun çözünürlüğüne bağlıdır. Eğer 1080p bir Televizyon kullanıyor iseniz Full HD bir şekilde oynayabilirsiniz.
HDR'ın seviyesi, niti gibi detaylar bunun sebebi.Hocam çoğu televizyon 1080p zaten ama bide hdr falanda oluyor ancak hdr olmayan full hd 1080p tv lerde hepsinde farklı geliyor bana bende anlamıyorum bizim evdekinde hdr var en güzeli o geliyor ama ps kafeye gittiğimizde bütün masalarıda tattığım için hepsi bana farklı geliyor. (pes 2021 için konuşuyorum saha rengi falan)
Televizyonunuz 1080P oynamak için yeterli.Hocam televizyon bu ben pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz42” Full HD LCD TV - 42LD450 | LG TR
Keşfedin: LG 42LD450. LG ile ilgili resimler, yorumlar ve teknik özellikler için tıklayın 42” Full HD LCD TV.www.lg.com
10 bit renk paleti ve 1080p çözünürlüğü bulunmakta, sorun yaratmaz.Hocam televizyon bu ben pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz42” Full HD LCD TV - 42LD450 | LG TR
Keşfedin: LG 42LD450. LG ile ilgili resimler, yorumlar ve teknik özellikler için tıklayın 42” Full HD LCD TV.www.lg.com
PS Kafe başlangıç tv sidir genellikle pes 2018 i çok severek oynamıştım alın bence güzelHocam televizyon bu ben pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz42” Full HD LCD TV - 42LD450 | LG TR