Neler Yeni

Ps5 almak istiyorum ama bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Suleyman
Arkadaşlar ps5 almak istiyorum fakat konsol hakkında bilgim yok 2. El almak mantıklı gibi kaç k civarı uygun oluyor ve yapmam gereken test tarzı şeyler varmı ps5 için yardımcı olursanız sevinirim.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Onur Dogan
istanbulda 13.5-14 arasında tek kol oyunsuz bulursun, bildigim kadarıyla yapman gerekenler;
1- kolu test etmek icin playstationda astro's playroom diye oyun gibi bisey var, onu indirmesini iste sen gitmeden. o uygulamada kolun her tuşunu hem basılı tutarak hem bas çek olarak test et.
2- cihazı test etmek icin bilirkisi olmadan yapabilecegin pek birsey yok diye biliyorum.herhangi bir oyun indirmesini iste, varsa üst düzey grafikli oyunlar daha iyi olur yoksada ücretsiz olanlardan seç birini indirsin. gidince bi 5-15 dakika oyunda kalsan yeter. fandan absürt bi ses veya fazla ısınma gibi bi sorun varmı gözlemle.
3- CFI-XXXX olarak kasa sürümleri var bunların , 12 den öncesi için sıvı akma sorunu vs var deniyordu. asılsız oldugunu söyleyende var detaylı bilgim yok. ama asılsız olsa bile yeni kasa alırsan v2 dualsense almıs olursun yanında. o yuzden CFI-1200 ve ustu bir cihaz tercih ederdim ben olsam. ama şart degil. cd li , digital , slim olması fark etmez.
4- ek olarak cihazı internete baglayıp psn e baglanmasını isteyebilirsin bazı cihazlar banlı olabiliyor hem oyun özelinde hem genel olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,563
Üyeler
163,845
Son üye
Hamitta
Top Bottom