Neler Yeni

Ps5 almak mantıklı mı?

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer
Gtx 1650 laptop var alınır mı? Oyun fiyatları sıkıntı olur mu?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Furkan Görür
bütçene bağlı sıkıntı olabilir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gtx 1650 laptop var alınır mı? Oyun fiyatları sıkıntı olur mu?

Oyun fiyatları sıkıntı olur. Normalde dijital oyunlar kutululara göre ucuzken bizim oynak kur yüzünden bu tam tersine döndü. Türkiye'nin euro bölgesinde olması ve Sony'nin bölgeye göre özel fiyatlandırma seçeneğinin olmaması ileriye dönük daha karanlık ihtimalleri doğuruyor. Şu anki şartlara göre CD'li sürüm ve abonelik sistemi en mantıklısı ama yarın CD fiyatlarının fahiş bir şekilde artmayacağının garantisi yok.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun fiyatları sıkıntı olur. Normalde dijital oyunlar kutululara göre ucuzken bizim oynak kur yüzünden bu tam tersine döndü. Türkiye'nin euro bölgesinde olması ve Sony'nin bölgeye göre özel fiyatlandırma seçeneğinin olmaması ileriye dönük daha karanlık ihtimalleri doğuruyor. Şu anki şartlara göre CD'li sürüm ve abonelik sistemi en mantıklısı ama yarın CD fiyatlarının fahiş bir şekilde artmayacağının garantisi yok.
Ne yapabilirim?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne yapabilirim?

İllaki alacağım diyorsan PS5 Slim Dijital modelini tavsiye ederim. Herhangi bir estetik kaygın yoksa diskli sürümünü de alabilirsin. PS Plus'a abone olur ve indirimleri kovalarsın. Neredeyse iki ayda bir indirim oluyor zaten.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer
İllaki alacağım diyorsan PS5 Slim Dijital modelini tavsiye ederim. Herhangi bir estetik kaygın yoksa diskli sürümünü de alabilirsin. PS Plus'a abone olur ve indirimleri kovalarsın. Neredeyse iki ayda bir indirim oluyor zaten.
Böyle ucuz oyunlar oluyor mu indirimlerde?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Böyle ucuz oyunlar oluyor mu indirimlerde?

Oluyor. Bazı oyunların fiyatlarını değiştirmeyi unutuyorlar ya da hatalı fiyatlandırma oluyor. Örneğin Marvel's Spider-Man 2'nin standart sürümü delüks sürümünden daha pahalı. GTA 5 şu an indirimde 220 TL. Demon's Souls'un standart sürümü 620 TL, Delüks sürümü 3.900 TL. Tabii yeni oyunlar direkt 2800 TL'den giriş yapıyor. Bunlar için indirim beklemek gerekiyor.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer
Oluyor. Bazı oyunların fiyatlarını değiştirmeyi unutuyorlar ya da hatalı fiyatlandırma oluyor. Örneğin Marvel's Spider-Man 2'nin standart sürümü delüks sürümünden daha pahalı. GTA 5 şu an indirimde 220 TL. Demon's Souls'un standart sürümü 620 TL, Delüks sürümü 3.900 TL. Tabii yeni oyunlar direkt 2800 TL'den giriş yapıyor. Bunlar için indirim beklemek gerekiyor.
Alınır mı yani proya gerek yok dimi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ulaş dursun
PS5 30 FPS değil ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pro bütçe meselesi. Alma imkanın varsa bekle. Ben en fazla 2K monitöre kadar tercih edeceğim için Pro almazdım.
bazı oyunlarda 30fps alıyor. ben performansı düşük demek istemiştim asıl. pro en iyi seçenek şu an için. ps5 gibi bir alete o parayı vereceğine gidip hazır sistem almalısın türkiyede çok daha iyilerini bulursun.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Ps5 bos is benim ark aldi suan satmaya calisiyor

Top Bottom