Gtx 1650 laptop var alınır mı? Oyun fiyatları sıkıntı olur mu?
Ne yapabilirim?Oyun fiyatları sıkıntı olur. Normalde dijital oyunlar kutululara göre ucuzken bizim oynak kur yüzünden bu tam tersine döndü. Türkiye'nin euro bölgesinde olması ve Sony'nin bölgeye göre özel fiyatlandırma seçeneğinin olmaması ileriye dönük daha karanlık ihtimalleri doğuruyor. Şu anki şartlara göre CD'li sürüm ve abonelik sistemi en mantıklısı ama yarın CD fiyatlarının fahiş bir şekilde artmayacağının garantisi yok.
Ne yapabilirim?
Böyle ucuz oyunlar oluyor mu indirimlerde?İllaki alacağım diyorsan PS5 Slim Dijital modelini tavsiye ederim. Herhangi bir estetik kaygın yoksa diskli sürümünü de alabilirsin. PS Plus'a abone olur ve indirimleri kovalarsın. Neredeyse iki ayda bir indirim oluyor zaten.
Böyle ucuz oyunlar oluyor mu indirimlerde?
Alınır mı yani proya gerek yok dimiOluyor. Bazı oyunların fiyatlarını değiştirmeyi unutuyorlar ya da hatalı fiyatlandırma oluyor. Örneğin Marvel's Spider-Man 2'nin standart sürümü delüks sürümünden daha pahalı. GTA 5 şu an indirimde 220 TL. Demon's Souls'un standart sürümü 620 TL, Delüks sürümü 3.900 TL. Tabii yeni oyunlar direkt 2800 TL'den giriş yapıyor. Bunlar için indirim beklemek gerekiyor.
hocam 60fps düzgün grafikler istiyorsan prodan başka seçenek yok ama 30fps oynarım diyorsan al tabi.Alınır mı yani proya gerek yok dimi
hocam 60fps düzgün grafikler istiyorsan prodan başka seçenek yok ama 30fps oynarım diyorsan al tabi.
Alınır mı yani proya gerek yok dimi
bazı oyunlarda 30fps alıyor. ben performansı düşük demek istemiştim asıl. pro en iyi seçenek şu an için. ps5 gibi bir alete o parayı vereceğine gidip hazır sistem almalısın türkiyede çok daha iyilerini bulursun.PS5 30 FPS değil ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pro bütçe meselesi. Alma imkanın varsa bekle. Ben en fazla 2K monitöre kadar tercih edeceğim için Pro almazdım.
alma bence oyuna bir ekran kartı parası verirsinGtx 1650 laptop var alınır mı? Oyun fiyatları sıkıntı olur mu?