PS5 bozulur mu acaba?

bugraaykac

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
944
Selamlar PS5 Slim'i alalı 2 hafta oldu ve şu an bizim televizyona bağlı, bizim prizde de 3 tane fiş takma yeri var neyse soruya dönelim ne hikmetse ben oyun oynarken birkaç kez fiş yerinden çıktı ve birkaç kez PS5 sisteminiz düzgün kapatılamadı tarzı uyarı çıktı acaba bozulma ihtimali var mı?

Selamlar PS5 Slim'i alalı 2 hafta oldu ve şu an bizim televizyona bağlı, bizim prizde de 3 tane fiş takma yeri var neyse soruya dönelim ne hikmetse ben oyun oynarken birkaç kez fiş yerinden çıktı ve birkaç kez PS5 sisteminiz düzgün kapatılamadı tarzı uyarı çıktı acaba bozulma ihtimali var mı?
kolay kolay bozulan cihazlar değil içiniz rahat olsun.

Birkaç kez fişin yerinden çıkması normal değil. Sağlam bir grup priz alın. PS5'in bozulmasından daha ciddi sorunlara sebep olabilir.

PS4'lerde depolama birimine sıkıntı yapıyordu sürekli böyle olduğu zaman. PS5'de de SSD'ye zarar verebilir.
Kısa vadede yapmaz ancak siz yine de bir çözüm bulun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,686
Üyeler
186,929
Son üye
necdetoztyy
Geri