Neler Yeni

PS5 D&R'dan alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
beyza
Bilkom garantili olmasını istediğim için teknosadan ps5 alma düşüncem vardı. Bugün d&r'dan bakınca teknosada 33k olan ps5'in d&r'da 30k olduğunu gördüm. Şimdi sorum 3k fiyat farkı için bu konsolu d&r'dan almaya değer mi yani güvenilir mi?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

PS5'i falanca siteden al daha ucuza alırsın gibi yorumlar yapmazsanız sevinirim.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,171
İsim
Emre siyah
alınır niye alınmasın güvenilirdir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
beyza
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınır niye alınmasın güvenilirdir
D&R teknosa gibi bir teknoloji mağazası olmadığından kafamda şüphe vardı. D&R'daki ürün de BİLKOM garantili bu durumda teknosadakinden bir farkı kalmıyor yani ürünün başına bir şey gelmesi halinde iki firmada da aynı şekilde ilgileniyorlar diye anlıyorum. İlk defa bu fiyattaki bir ürünü bu şekilde bir mağazadan alıyorum. Kafamdaki soru işaretlerini giderebilirsek çok sevinirim.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,171
İsim
Emre siyah
D&R teknosa gibi bir teknoloji mağazası olmadığından kafamda şüphe vardı. D&R'daki ürün de BİLKOM garantili bu durumda teknosadakinden bir farkı kalmıyor yani ürünün başına bir şey gelmesi halinde iki firmada da aynı şekilde ilgileniyorlar diye anlıyorum. İlk defa bu fiyattaki bir ürünü bu şekilde bir mağazadan alıyorum. Kafamdaki soru işaretlerini giderebilirsek çok sevinirim.
ürün bilkom garantili olduğu için hangi resmi garantili satıcıdan alırsan al bilkom ilgilenecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,999
Üyeler
163,244
Son üye
halilzsa
Top Bottom