Bilen var mı? 2021'in baslarında almanyaya gitmeyi planlıyorum. Kuzenim var orda. Hazır gitmişken PS5'de alayım dedim.
Ne kadar olur Digital Edition?
Niye? Cihazı almanyada kullanan ve yaklaşık 1,5 ay sonra gelen biri kişi vergimi ödeyecek? Saçma.
Daha önce kutusuz bir şekilde bir sürü ürün getirdim. Telefon tablet parça vs. Hiç birinde vergi ödemedim. Ambalajlı 0 olursa vergi isteyeceklerdir diye tahmin ediyorum.500Euro'yu önden isterim xD
Ps5 benle birlikte gidecek. Genemi kitlerler?Daha önce kutusuz bir şekilde bir sürü ürün getirdim. Telefon tablet parça vs. Hiç birinde vergi ödemedim. Ambalajlı 0 olursa vergi isteyeceklerdir diye tahmin ediyorum.
Ben telefon vs aldım hiç ödemedim. 0 olmadığı sürece neden vergi alsınlar ki? Cebindeki telefona da vergi vermen gerekiyor o zaman.Ps5 benle birlikte gidecek. Genemi kitlerler?
Kutulu olduğunda da vergi ödeyeceğini düşünmüyorum. Çünkü kullanılmış. Zarar gelmesin diye konulmuş olabilir. Yani bana mı denk gelmedi bilmem ama hiç ödemedimTamam o zmaan kutusunu yırtarım biryerlerini çizerim sorun kalmaz
Anlaşıldı alır almaz kutuyu atmam lazım çantama koyup götururum.Kutulu olduğunda da vergi ödeyeceğini düşünmüyorum. Çünkü kullanılmış. Zarar gelmesin diye konulmuş olabilir. Yani bana mı denk gelmedi bilmem ama hiç ödemedim