PS5 dijital - PS5 cd

furknx

80+
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar bende HP 4060 laptop var .

Ben ayrıyetten ps5 almayı düşünüyorum . Siz ne diyorsunuz . Ve alacaksam cd versiyonu mu almalıyım bilgi için teşekkür ederim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ayrıyetten ps5 almayı düşünüyorum . Siz ne diyorsunuz . Ve alacaksam cd versiyonu mu almalıyım bilgi için teşekkür ederim .
Baktım da Trendyol da 20 bine 2 kol ile birlikte satıyorlar .

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Yakın fiyatta ise cd'li al. Cdli oyun alıp takas vs yapabilirsin

Eyvallah teşekkür ederim
Alırken CUH'a dikkat etmen lazım ayrıca konu aç. Şimdi etiketliyorum ama @Yunus274 forumun bilgesi PS ve XBOX hakkında

Sadece isim yazınca da etiketliyormuş

Alırken CUH'a dikkat etmen lazım ayrıca konu aç. Şimdi etiketliyorum ama @Yunus274 forumun bilgesi PS ve XBOX hakkında

Sadece isim yazınca da etiketliyormuş
Satıcı son sürümü gönderdiklerini yazmış. Yani arkadaşın alacağı 1200 sürümü olması gerekiyor. Farklı bir sürüm çıkarsa iade etme hakkı var. Gerçi eski sürüm çıkma ihtimali bayağı bir zayıf. Zaten PlayStation 5 kıtlığı olduğu zamanlardan geçtik.

Hocam selamlar geçen gün ps5 dijital sürüm aldım. Sürüm numarası cfi 12xx olmasına dikkat etmek gerekiyor. Ben playstation plus üyeliği alacağım ve cd işini sevmediğim için dijital sürüm tercih ettim. Cd alırım bitirir takas ederim dersen cd li versiyon öneririm.

Satıcı son sürümü gönderdiklerini yazmış. Yani arkadaşın alacağı 1200 sürümü olması gerekiyor. Farklı bir sürüm çıkarsa iade etme hakkı var. Gerçi eski sürüm çıkma ihtimali bayağı bir zayıf. Zaten PlayStation 5 kıtlığı olduğu zamanlardan geçtik.
bendeki ps5i dik tutunca sıvı metali akan seridenmiş baya bozuldum o duruma yatay duruyor mecburi

bendeki ps5i dik tutunca sıvı metali akan seridenmiş baya bozuldum o duruma yatay duruyor mecburi
Bu zamana kadar satılan 35 milyon konsolun kaç tanesi bu sorunu yaşatmış bilmiyorum ama okuduklarıma göre 11 ve 12 serisinde önüne geçilmiş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,761
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri